P-215II

425.99 €

Stiilne P-215II võimaldab imelihtsat ühendamist ja skannimist kodus, kontoris kui ka reisil olles. See on kiireim kaasaskantav skanner, mille kahepoolne skannimiskiirus on kuni 30 kujutist minutis.

• USB-toitega kiire skannimine, kuni 30 kujutist/min
• Produktiivne mobiilne skannimine 20-lehelise automaatse dokumendisööturiga
• Ülimalt kompaktne ja tugev igale poole kaasa võtmiseks
• Toetab ID- ja reljeeftrükis kaartide skannimist
• Mitmekülgne tarkvara, sh pilverakendustesse skannimine
• Maci ja Windowsiga ühilduv
• Valikuline WU10 Wi-Fi seade


Kõige produktiivsem USB-skanner
Seade imageFORMULA P-215II on oma klassi kõige produktiivsem skanner. Kahepoolse USB-toitega skannimise kiirus on kuni 30 kujutist minutis ning 20-leheküljeline automaatne dokumendisöötur võimaldab kasutajatel nii kodus, kontoris kui ka liikvel olles tõhusalt skannida. Mudelil P-215II on tugev ja vastupidav disain ning see suudab skannida kuni 500 dokumenti päevas.

Ülikompaktne ruumi säästmiseks ja kaasaskandmiseks
Tänu nutikale ja kompaktsele disainile on ülikerge mudel P-215II täiuslik nii liikuvatele kasutajatele kui ka kontoris kasutamiseks. Oma väikese korpuse tõttu mahub see mugavalt reisikohvrisse ning igale töölauale. Skanneri kasutamine on imelihtne: ühendage see lihtsalt mõne PC või Maciga. Canoni ainulaadne sisseehitatud tarkvara CaptureOnTouch Lite on kohe kasutusvalmis – ei ole vaja mingeid draivereid ega rakendustarkvara laadida.

Spetsiaalne ID-kaardi skanner
Kuna kaartide skannimine on ID-autentimise seisukohalt muutumas üha olulisemaks, on seadmel P-215II olemas spetsiaalne kaardiskannimispesa. Keerukas sööturmehhanism tagab ID- ja reljeeftrükis kaartide kiire skannimise.

Täiustatud pilditöötlus
Täiustatud tehnoloogia võimaldab ülitäpset skannimist eraldusvõimega kuni 600 punkt/tolli. Lai valik pilditöötlusfunktsioone, nt automaatne värvituvastus ja automaatne tekstisuuna tuvastus, tagavad hea skannimiskvaliteedi, mis sobib hästi otsitavate PDF-ide loomiseks OCR-i kasutades.

Võimas tarkvarapakett
P-215II kasutab nii ISIS- kui ka TWAIN-draivereid, mis võimaldavad seadet hõlpsalt teie tavalise pildindusrakendusega ühendada, ning sellega on kaasas täispakett tarkvararakendusi, mis aitavad kasutajatel tõhusamalt töötada. Kaasasoleva tarkvara CaptureOnTouch intuitiivne ikoonidepõhine tarkvaraliides muudab skannimise kiireks ja lihtsaks – ning täisautomaatne režiim rakendab automaatselt iga skannimistöö jaoks sobivaimad seaded. PageManager (Mac) ja PaperPort (Windows) pakuvad tõhusat failihaldust ning konvertimistööriistu. Samuti on visiitkaartide skannimine tänu rakendusele BizCard nüüd imelihtne.

Skannimine otse pilveteenustesse
Tänu kaasasolevatele pluginatele on kasutajatel võimalik skannida otse CaptureOnTouchist mitmetesse pilveteenustesse, sh Evernote, Google Drive™, SharePoint, SugarSync, DropBox ja OneDrive. See võimaldab infot kiiresti „pilve” üles laadida, et seda oleks võimalik igalt poolt ja igal ajal kätte saada.

Paindlik juhtmevaba skannimine
Et printida kust iganes, ühendage P-215II valikulise WU10 Wi-Fi- ja akuseadmega. Kasutage seda dokumentide juhtmevabaks skannimiseks oma nutitelefoni, tahvelarvutisse või lauaarvutisse. Samuti saate skannerit võrguserveri või koduse ruuteri kaudu kasutajate või seadmete vahel jagada.

Tooteid samast grupist…

P-208II

P-215II

DR-F120

DR-C240

DR-M140

DR-M160 II

DR-6010C

DR-6030C

DR-M1060

DR-G1130 Kasutatud

DR-X10C

DR-C230