NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PC-D340

Enam kui 10 miljonit inimest on valinud endale kasutajasõbraliku ja kvaliteetse Canoni personaalpaljundusmasina - see on maailmarekord, millele konkurendid ei küüni lähedalegi. Nüüd saad ka sina tunda rõõmu muretu ja kvaliteetse personaalpaljundamise eelistest. Lisaks digitaalfunktsioonidele, mis tõstavad kasutusmugavust ja printimise kvaliteeti, on suuremat jõudlust nõudvate kasutajate töökoormuse kergendamiseks olemas ka 50-leheline automaatne originaalisöötur.

Probleemivaba kasutamine
Lihtne ja selge juhtpaneel muudab seadme käsitsemise erakordselt hõlpsaks. Kasutusmugavust lisab veelgi Canoni "kõik-ühes" kassett, mille vahetamine toimub vaevatult vaid mõne sekundiga - käed jäävad puhtaks. 250-leheline paberivaru tagab kõikide ülesannetega toimetuleku. Ning tänu lamedisainile saab ka raamatute ja ajakirjade lehekülgi mugavalt paljundada. Lisaks muudab automaatne originaalisöötur kõik toimingud sujuvamaks.

Laitmatu kvaliteet
PC-D340 tagab kõikide dokumentide - nii peene teksti, detailsete jooniste kui ka fotode - veatu kvaliteedi. 256 halltooniga printer võimaldab pooltoone laitmatu täpsusega printida ja automaatne tumedusastme reguleerimise funktsioon annab alati täpselt ootustele vastava lõpptulemuse. Lisaks ühtlaselt laitmatule koopiakvaliteedile aitab toonerisäästurežiim ka kulusid kokku hoida.

Kiirus 14 koopiat minutis
PC-D340 paljunduskiirus on ühtlaselt 14 koopiat minutis - isegi 50-lehelise automaatsööturi kasutamisel. Töökiirusele vastavas tempos originaalilehtede söötmine ei vähenda üldist paljundamiskiirust. Seade ei vaja soojenemisaega ning ka esimese koopia väljastamisaeg on muljetavaldav - vaid 11,2 sekundit. Nii saad kõik tööd märksa kiiremini tehtud.

Täiuslik laserprinter
PC-D340 on varustatud USB-liidesega, mis võimaldab seadet kasutada ka suure jõudlusega 14 lehekülge minutis väljastava laserprinterina. Printimise lahutusvõimega 1200 dpi (silumisega) saad nautida nii silmapaistvat kvaliteeti kui ka märkimisväärset töökiirust. Seega saad suurepärase kvaliteediga printimise ja paljundamise funktsioonid kõik ühes, kompaktses ja säästlikus seadmes.

Efektiivsed digitaalfunktsioonid
PC-D340 ülimalt paindlikud digitaalfunktsioonid tõstavad töö tulemuslikkust märgatavalt. Käepärase "kaks ühele" paljundusfunktsiooniga saad teha kahe originaalilehe koopiad ühele lehele ja säästa niimoodi paberit ja arhiveerimisruumi. "Skaneeri üks kord, prindi mitu korda" funktsioon võimaldab koopiaid teha seadme mällu salvestatud originaalist. Lisaks säästab elektroonilise sortimise võimalus aega, kuna seade väljastab koopiakomplektid lehekülgede õiges järjekorras - mehaanilise sorteri järgi vajadust ei ole.