NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


• 22lk/min laser paljundamine ja printimine
• Automaatne kahepoolne printimine
• Esimene väljastus alla 9 sekundiga
• 35-leheline automaatne originaalisöötja
• Kiire esmatrüki tehnoloogia
• Energiasäästlik
• Kõik-ühes kassett


Kompaktne paljunduslahendus
Selle kompaktse digitaalse paljundusmasina abil on tööde haldamine imelihtne. See jõuline, usaldusväärne ja kergesti kasutatav paljundusmasin prindib kiirusega kuni 22 lk/min.

Produktiivne automaatne kahepoolne printimine
Suurendage tootlikust automaatse kahepoolse printimisega, nii vähendate paberikulu ja säästate looduslikke resursse. 35-leheline automaatne originaalisöötur vähendab mitme leheküljeliste dokumentide paljundamiseks kuluvat aega.

Aega ja energiat säästev
PC-D440 pole vaja oodata ega aega raisata. Esimene dokument väljastatakse alla 9 sekundiga ja tänu kiirele esmatrüki tehnoloogiale on teil kõik vajalikud dokumendid kohe olemas. Ökonoomne ja eriti energiasäästlik PC-D440 tarbib unerežiimis kõigest 3W. PC-D440'l on Energy Star sertifikaat ja üks parimaid TEC (Tüüpiline energia tarbimine) oma klassi kohta, kõigest 0,872 KWh/nädalas

Tootlik digitaalne paljundus
Säästke paberit kaks-ühele paljundusfunktsiooniga, mis paljundab kaks originaali ühele lehele. 50%-200% zoom'iga saate originaali suurust vastavalt vajadusele kas suurendada või vähendada. Tänu elektroonilise järjestamisele säästate aega, mis muidu kuluks käsitsi dokumentide sorteerimisele. Canon'i ID-kaardi paljundamisfunktsioon paljundab automaatselt ID-kaardi või väiksema dokumendi mõlemad küljed ühele paberilehele.

Mitmekülgsus printides ja skannides
Kiire 22lk/min laserprintimine ja täiustatud 1200x600dpi'ne lahutusvõime tagavad muretu töö ja terava teksti ning graafikaga väljastused. Skannige värvilisi dokumente ja pilte muretult kuni 9600x9600 dpi'se lahutusvõimega ja salvestage neid mitmetes erinevates failivormingutes(ka PDF).

Hooldusvaba kõik-ühes kassett
Kõik-ühes kassett tagab püsiva ning kvaliteetse väljastuse. Vajadusel vahetage kompaktne kassett (kus on tooner, trummel, puhastussõlm) originaalse Canon'i kassetiga ning seade on jälle valmis tööks.