NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG2150

Kompaktne ja elegantse disainiga multifunktsionaalne printer. Sellega prindite, kopeerite ja skannite kiiresti ning kvaliteetselt. Süsteemiga FastFront on tindi ja paberi uuendamine lihtne.

• Multifunktsionaalne seade: printimine, kopeerimine ja skannimine
• Kompaktne ja stiilne disain eestlaadimissüsteemiga FastFront
• Kuni 4800 dpi, min 2 pl kvaliteet
• ISO ESAT-kiirus: ühevärviliselt 8,4 ja värviliselt 4,8 kujutist minutis
• 10 ×15 cm foto u 44 s
• ChromaLife100
• Easy-WebPrint EX
• Täis-HD videoprint
• CREATIVE PARK PREMIUM

Suurepärane kvaliteet
See kompaktne ja soodne multifunktsionaalne printer on ideaalne igapäevaseks printimiseks, skannimiseks ja kopeerimiseks. Canoni omas klassis juhtiva FINE-kassetisüsteemiga saavutatav minimaalne tilgasuurus 2 pl ja printimislahutus 4800 dpi tagavad sujuvad, praktiliselt teralisuseta fotolabori kvaliteediga pildid ja selged mustvalged tekstidokumendid. Printimiskulude vähendamiseks võite kasutada XL FINE-kassette.

Kiire printimine kodus
ISO ESAT-kiirus on ühevärviliselt 8,4 ja värviliselt 4,8 kujutist minutis – ei mingit ootamist. Hämmastava fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm ääristeta foto prinditakse umbes 44 sekundiga.

Lihtne ja kompaktne
Süsteemiga FastFront saab esipaneelilt lihtsalt paberit laadida ja tinte vahetada, kusjuures printeri disain on seetõttu veelgi kompaktsem. See võimaldab printeri ruumi säästmiseks seina äärde või riiulile paigutada.

Tõhus skannimine ja kopeerimine
1200 dpi skanneriga saate kvaliteetseid ja detailseid koopiaid ja skanne teha. Automaatne skannimisrežiim tuvastab automaatselt, kas skannitakse fotot või dokumenti, ja salvestab selle siis kõige sobivama failitüübina. Skannitud dokumentide teksti selgemaks ja piltide elavamaks muutmiseks saate kasutada funktsiooni Auto Document Fix.

Intelligentne tarkvara
Canoni ainulaadse funktsiooniga Full HD Movie Print saate teha filmikaadritest ilusad väljatrükid. Uued sujuvad äärised ja paigutusega printimine aitavad fotode väljatrükke silmapaistvamaks muuta. Rakendus Easy-PhotoPrint EX võimaldab fotodele lõbusate filtriefektide lisamisega need veelgi põnevamaks teha. Easy-WebPrint EX võimaldab mitmelt veebileheküljelt pärinevaid väljalõikeid kombineerida, et saaksite internetist vaid vajalikku materjali printida. Loovust aitab teostada CREATIVE PARK PREMIUM – veebiteenus, mille abil saab alla laadida rahvusvaheliselt tunnustatud fotograafide ja kunstnike fotosid, illustratsioone, graafikat ja palju muud.

Kauakestvad, kaunid fotod
ChromaLife100 süsteem võimaldab printida kauakestvaid ja kauneid fotosid. Printeriga PIXMA MG2150, Canoni originaaltintidega ja ehtsate Canoni fotopaberitega säilivad mälestused terveks eluks.