NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG2250

Stiilse ja ruumisäästliku FastFront-disainiga kõik ühes printer, skanner ja koopiamasin. Tarkvara nutikaks veebiprintimiseks ning fotode organiseerimiseks ja printimiseks, isegi Facebookist.

• Kompaktne kõik-ühes-seade: printimine, kopeerimine ja skannimine
• Dokumentide ja fotode kiire printimine
• Lihtne ja tõhus veebiprintimine
• Printige suuremas koguses valikuliste XL-tintidega
• Tarkvara My Image Garden
• Rakendus fotode printimiseks Facebookist
• Automaatse sisse- ja väljalülituse sätted

Kompaktne ja stiilne kõik-ühes-seade
See kõik-ühes-seade on varustatud kvaliteetse FINE kassetisüsteemiga ning on täiuslik igapäevaseks printimiseks, skannimiseks ja kopeerimiseks. Tänu kompaktsele ja stiilsele FastFront-disainile võtab see vähe ruumi ja tagab kerge paberi laadimise ja tindi vahetamise.

Säästke tindi pealt
XL FINE kassettidega saate printida märgatavalt rohkem lehti ja tinti peab harvemini vahetama – täiuslik regulaarseks printimiseks. Printige väiksema raha eest rohkem XL-kassettidega, millega säästate teiste standardsete toodetega võrreldes lehe pealt kuni 50%.

My Image Garden
Unikaalne tarkvara, millega saate PIXMA kogemusest viimast võtta – sellel on fotode organiseerimise ja printimise, skannimise ja veebiteenustele ligipääsemise lahendused. Esmaklassiliste funktsioonide, nagu näotuvastuse, abil saate lihtsasti oma arvutist fotosid otsida – isegi neid, mis on ammu unustatud – ja nendest printimiseks silmapaistva uue kujundusega fotosid luua.

Printige fotosid Facebookist
Looge elavaid ja silmapaistvaid meenutusi oma meeldejäävatest hetkedest, printides enda ja oma sõprade pilte otse Facebookist. Valige üks foto või sobitage mitu pilti ilusaks kollaažiks, kasutades Canoni rakendust Print Your Days.

Kiire kodune printimine
A4 ISO ESAT kiirustega 8,4 mustvalget ja 4,8 värvilist kujutist minutis saate 10 x 15 cm ääristeta foto välja printida umbes 44 sekundiga; koopiate ja dokumentide printimist ei pea peaaegu üldse ootama.

Nutikas veebiprintimine
Easy-WebPrint EX pistikprogrammi automaatse lõikamise funktsiooniga saate lihtsasti printida veebist ainult seda, mida vajate. Saate ka koguda valitud teavet mitmetelt veebilehtedelt ja selle ühel lehel välja printida või PDF-failina salvestada.

Säästke energiat
Automaatne väljalülitus lülitab printeri automaatselt pärast määratud aega välja, võimaldades teil energiat säästa. Teie mugavuseks lülitab automaatne sisselülitus selle uuesti sisse, kui printimist alustate.

CREATIVE PARK PREMIUM
Selle võrguteenuse abil saate rahvusvaheliselt tunnustatud fotograafide ja kunstnike fotosid, illustratsioone ja graafikat alla laadida ja printida. Looge professionaalse välimusega õnnitluskaarte, kalendreid või hämmastavat 3D-pabergraafikat, näiteks kosmosesüstiku Endeavour.

Jäädvustage videokaadreid
Täis-HD videoprint laseb teil printida kvaliteetseid fotosid oma videotest, mis on tehtud Canoni digikaamera või videokaameraga. Saate valida ja printida üksikuid kaadreid või veelgi rabavamate tulemuste saavutamiseks mitu kaadrit üheks sulandada.