NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG2550

Stiilse valge viimistlusega hõlpsalt kasutatav ja ruumisäästlik kõik ühes printer, skanner ja koopiamasin, lisavarustusena ökonoomsed XL-tindikassetid ja komplektis tarkvara nutikaks veebilehtede printimiseks.

Kompaktne ja stiilne kõik-ühes-seade
Ideaalselt igapäevaseks printimiseks, skaneerimiseks ja kopeerimiseks sobiva seadmena on selles kiires kõik-ühes-seadmes FINE-kassetisüsteem kõrge kvaliteediga fotode ja dokumentide printimiseks. Selle kompaktne disain koos stiilse valge viimistlusega võtab kodus vähem ruumi ning tagab lihtsa paberi laadimise ja tindi vahetamise.

Kiire ja kvaliteetne printimine
FINE-kassetisüsteem min 2 pl tindipiiskade ja kuni 4800 dpi printimislahutusega tagab hea kvaliteediga detailid. Printides ISO ESAT kiirusega 8,0 mustvalget või 4,0 värvilist A4-formaadis kujutist minutis, ei ole vaja valmis dokumente pikalt oodata.

Säästke tindi pealt
Printige vähema raha eest rohkem. XL FINE-kassettidega saate oluliselt rohkem lehekülgi printida, samuti tuleb tindikassetti harvemini vahetada, mis on ideaalne sagedaseks printimiseks. Ja standardsete kassettidega võrreldes saate lehekülje pealt kuni 30% säästa.

My Image Garden
Unikaalne tarkvara, millega saate PIXMA kogemusest viimast võtta – sellel on fotode organiseerimise ja printimise, skaneerimise ja veebiteenustele ligipääsemise võimalused. Esmaklassiliste funktsioonide, nagu näotuvastuse, abil saate lihtsasti oma arvutist fotosid otsida – isegi neid, mis on ammu unustatud – ja nendest printimiseks silmapaistva uue kujundusega fotosid luua.

Nutikas veebiprintimine
Easy-WebPrint EX pluginaga Internet Explorerile saate automaatse kärpimisfunktsiooniga lihtsasti printida veebist ainult seda, mida vajate. Saate ka koguda valitud teavet mitmetelt veebilehtedelt ja selle ühel lehel välja printida või PDF-failina salvestada.

CREATIVE PARK PREMIUM
Selle võrguteenuse abil saate rahvusvaheliselt tunnustatud fotograafide ja kunstnike fotosid, illustratsioone ja graafikat alla laadida ja printida. Looge professionaalse väljanägemisega õnnitluskaarte, kalendreid või hämmastavat pabergraafikat.

Säästke energiat
Automaatne väljalülitus lülitab printeri automaatselt välja, kui seda ei ole määratud aja jooksul kasutatud – nii säästate energiat. Automaatne sisselülitus lülitab printimise alustamisel printeri uuesti sisse. Vaikne režiim vähendab töömüra märkimisväärselt, tagades teile kodus peaaegu müravaba printimise.