NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG3051 valge

Kõik-ühes värviprinter, skanner ja koopiamasin Wi-Fi ühenduse ja pilvefunktsioonidega – täiuslik kodukasutajatele, kes soovivad vabadust printida oma tahvelarvutist, nutitelefonist, sülearvutist või kaamerast.

• Kopeerige, printige ja skannige selle taskukohase Wi-Fi ühendusega kõik-ühes seadmega
• Ühendage oma nutitelefoni või tahvelarvutiga rakenduse Canon PRINT kaudu
• Printige oma lemmikpilveteenustest
• Valikuliste XL-tintidega saate printida rohkem lehekülgi
• Olge loominguline rakendusega Easy-PhotoPrint+

Lihtne printimine, skannimine ja kopeerimine kodus
Sisenege juhtmevabasse võlumaailma Canoni PIXMA MG3050 seeriaga, mis hõlmab mitmekülgseid kõik-ühes seadmeid dokumentide kiireks ja lihtsaks printimiseks, skannimiseks ja kopeerimiseks. See Wi-Fi ühenduse ning kompaktse lauale sobiva disainiga multifunktsionaalne printer on ehitatud teie igapäevaseid printimisvajadusi arvestades – alates rohke tekstiga dokumentidest kuni värviliste fotodeni.

Printige oma nutitelefonist, tahvelarvutist või kaamerast
Rakendused Google Cloud Print ja Canon PRINT iOS-i ja Androidi jaoks võimaldavad printimist mobiilisideseadmetest. Samuti saate printida juhtmevabalt WLAN-ühendusega PictBridge-ühilduvast kaamerast ning pääsupunktirežiim tähendab, et mobiilsed kasutajad saavad printeri ühendada isegi ilma Wi-Fi võrguta.

Mobiilne printimine ja pilvprintimine
Kasutades PIXMA Cloud Linki, millele pääseb ligi rakenduse Canon PRINT kaudu, saate nüüd printida populaarsetest sotsiaalvõrgustikest ja pilveteenustest, sh Facebook, Instagram, Google Drive, Dropbox, OneDrive ja paljud teised.

Vähendage printimiskulusid
PIXMA MG3050 seeria kasutamine ei ole väga kulukas. Kasutage valikulisi suure tootlikkusega Canoni XL-tindikassette ja säästate lausa 30% lehe pealt, võrreldes teiste standardsete toodetega.

Olge loominguline
Organiseerige ja printige oma fotosid hõlpsasti rakendusega My Image Garden. Rakenduse Easy-PhotoPrint+ abil saate disainida ja printida tervituskaarte, fotokollaaže ja palju enamat, kasutades pilte oma tahvelarvutist, lauaarvutist või lemmikpilveteenusest.

Suurepärane printimiskvaliteet
Terav tekst ja ilusad fotod. Kasutades erksaid värvi- ja pigmendipõhiseid must tinte, saavutate PIXMA MG3050 seeria FINE kassetisüsteemi abil terava teksti ja kvaliteetsed pildid nii värviliselt kui ka mustvalgelt.

Ruudukujulise paberi tugi
Kas soovite printida ruudukujulisi fotosid? See on lihtne tänu uue 13x13cm (5” x 5”) Canoni fotopaberi Plus Glossy II ruudukujulise prindimaterjali toele, lisaks on sellel standardsete formaatide A4, A5, B5, ümbrikute ja Letter-formaadi tugi.