NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG3150 valge

Wi-Fi-ühenduse ja automaatse kahepoolse printimise võimalusega kompaktne ja stiilne multifunktsionaalne printer koduseks kasutamiseks

• Multifunktsionaalne seade: printimine, kopeerimine ja skannimine
• Kompaktne disain eestlaetava süsteemiga FastFront
• Kuni 4800 dpi, min 2 pl kvaliteet
• ISO ESAT-kiirus: ühevärviliselt 9,2 ja värviliselt 5,0 kujutist minutis
• 10 ×15 cm foto u 44 s
• Apple AirPrinti tugi
• Wi-Fi
• Automaatne kahepoolne printimine
• Täis-HD videoprint
• CREATIVE PARK PREMIUM


Suurepärane kvaliteet
See kompaktne multifunktsionaalne printer on ideaalne igapäevaseks printimiseks, skannimiseks ja kopeerimiseks ning sobib suurepäraselt esmakasutajatele, tudengitele ja peredele. Canoni juhtiva FINE-kassetisüsteemiga saavutatav minimaalne tilgasuurus 2 pl ja printimislahutus kuni 4800 dpi annavad ühtlased, praktiliselt teralisuseta ning fotolabori kvaliteediga pildid ja selged tekstidokumendid. Printimiskulude vähendamiseks võite kasutada lisavarustusse kuuluvaid XL FINE-kassette.

Kiire printimine kodus
ISO ESAT-kiirustega, mis on ühevärviliselt 9,2 ja värviliselt 5,0 kujutist minutis, prinditakse dokumendid operatiivselt. Erksate värvide ja fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm ääristeta pildi printimiseks kulub umbes 44 sekundit.

Suurepärane ühilduvus
Sisseehitatud Wi-Fi-ühendus võimaldab kodus kõigil printerit kasutada. Rakendus Easy-PhotoPrint võimaldab otse mobiilsest seadmest printida ja sinna skannida. Apple AirPrinti tugi võimaldab vahetult iPadist või iPhone'ist printida.

Lihtne ja kompaktne
Süsteemiga FastFront saab esipaneelilt lihtsalt paberit laadida ja tinte vahetada, kusjuures printeri disain on seetõttu veelgi kompaktsem. See võimaldab printerit ruumi säästmiseks seina äärde või riiulile paigutada.

Keskkonnasääst
Automaatse kahepoolse printimisega võite vähendada paberikulu ja oma mõju keskkonnale, tegemata järeleandmisi printimiskvaliteedis. Funktsioon ECO Monitor näitab, kui palju CO2 heitmeid ja paberit olete kahepoolse printimisega kokku hoidnud. Energia säästmiseks saate seadistada printeri automaatselt teatud aja järel välja lülituma.

Intelligentne tarkvara
Canoni ainulaadse funktsiooniga Full HD Movie Print saate teha filmikaadritest ilusad väljatrükid. Uued sujuvad äärised ja paigutusega printimine aitavad fotode väljatrükke silmapaistvamaks muuta. Rakenduses Easy-PhotoPrint EX saate fotodele lõbusate filtriefektide lisamisega need veelgi põnevamaks teha. Easy-WebPrint EX võimaldab mitmelt veebileheküljelt pärinevaid väljalõikeid kombineerida, et saaksite internetist vaid vajalikku materjali printida. Loovust aitab teostada CREATIVE PARK PREMIUM – veebiteenus, mille abil saab alla laadida rahvusvaheliselt tunnustatud fotograafide ja kunstnike fotosid, illustratsioone, graafikat ja palju muud.

Kauakestvad, kaunid fotod
ChromaLife100 süsteem võimaldab printida kauakestvaid ja kauneid fotosid. Printeriga PIXMA MG3150, Canoni originaaltintidega ja ehtsate Canoni fotopaberitega säilivad mälestused terveks eluks.