NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG3250

Printige, kopeerige ja skannige lihtsalt selle Wi-Fi-ühendusega kõik-ühes-seadme abil, mis on mõeldud kõikjal kodus kasutamiseks. See kompaktse FastFront-kujunduse ja automaatse kahepoolse printimisega seade toetab ka nutitelefonist printimist ja Apple AirPrinti.

• Wi-Fi-ühendusega kõik-ühes-seade: printimine, kopeerimine ja skannimine
• Mobiilne printimine ja Apple AirPrinti tugi
• Lihtne ja tõhus veebiprintimine
• Printige rohkem valikuliste XL-tintidega
• Säästke automaatse kahepoolse printimisega paberit
• Dokumentide ja fotode kiire printimine
• Tarkvara My Image Garden
• Automaatne sisse- ja väljalülitus

Kompaktne juhtmevaba kõik-ühes-seade

Tänu Wi-Fi-ühenduvusele saate oma kodus selle kõik-ühes-seadmega lihtsalt igalt poolt arvutist ja mobiiliseadmetest printida. Stiilne ja kompaktne FastFront-kujundus lihtsustab paberi laadimist ja tindi vahetamist. See on täiuslik printer, koopiamasin ja skanner nendele, kes soovivad igapäevast funktsionaalsust.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega

Canoni rakendus Easy-PhotoPrint pakub võimalust igal pool kodus oma mobiiliseadmetest printida ja isegi skannida. Rakenduse Apple AirPrint toega saate printida ka fotosid, e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente otse oma iPhone’ist, iPadist ja iPod touchist.

Printige vähema raha eest rohkem

Suure mahutavusega XL FINE kassettidega peate tindikassette harvemini vahetama. Need pakuvad märgatavalt rohkem väljaprinte kui teised standardsed tooted. XL-kassetid on ka kulusäästlikumad ja nendega saate säästa kuni 50% lehekülje pealt – täiuslikud regulaarseteks printimistöödeks.

Säästke paberit

Automaatse kahepoolse printimisega prinditakse automaatselt mõlemale lehepoolele, mis säästab paberit ja prindib samal ajal professionaalse välimusega dokumente. Nutikaks veebiprintimiseks kasutage pistikprogrammi Easy-WebPrint EX ja printige vaid seda, mida vajate. See võimaldab veebilehtedelt lihtsalt teavet koguda ja need üheks leheküljeks kombineerida, et tõhusalt printida.

Kiire ja kvaliteetne printimine

FINE kassetisüsteem tagab kiired ja väga detailsed prindid. Printige kvaliteetseid dokumente ja fotosid kiiresti A4 ISO ESAT kiirusega mustvalgelt 9,2 ja värviliselt 5,0 kujutist minutis ning 10x15 ääristeta foto umbes 44 sekundiga. Printige A4-formaadis värvikoopia välja umbes 20 sekundiga.

Tarkvara My Image Garden

Ühe tööriistakastiga saate lihtsalt fotosid printida, skannida ja pääseda ligi veebiteenustele nagu CREATIVE PARK PREMIUM. Tänu fotode organiseerimise võimalustele, mis hõlmavad ka näotuvastust, saate otsida oma arvutist fotosid – isegi selliseid, mis on ammu unustatud – ja luua nendest hea kujundusega printimisvalmis fotod. See rakendus teeb lihtsaks ka pilveteenustesse skannimise ja PDF-failide loomise.

Printige otse Facebookist

Rakendusega Print Your Days saate otse Facebookist enda ja oma sõprade fotosid printida. Rakendage erinevaid efekte või looge ühele lehele kuni viiest fotost koosnevaid silmapaistvaid kollaaže, kasutades ühte mitmetest saadaolevatest taustastiilidest.

Säästke energiat

Vähendage oma energiatarvet automaatse väljalülitusega, mis lülitab printeri välja, kui seda ei ole määratud aja jooksul kasutatud. Automaatne sisselülitus lülitab selle mugavalt automaatselt sisse, kui printimist alustate.