NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG4150

Kompaktne ja stiilne multifunktsionaalne seade automaatse kahepoolse printimise funktsiooni ning Wi-Fi-ühendusega. Sellega prindite, kopeerite ja skannite kiiresti, kvaliteetselt ning tõhusalt. FastFront-süsteemiga kompaktne disain.

• Kõik ühes: printimine, kopeerimine, skannimine ja Wi-Fi-ühendus
• FastFront-süsteemiga kompaktne disain
• Kuni 4800 dpi, min 2 pl kvaliteet
• ISO ESAT-kiirus: mustvalgelt 9,9 ja värviliselt 5,7 kujutist minutis
• 10 × 15 cm foto 44 sekundiga
• Automaatne kahepoolne printimine
• Toetab Apple AirPrinti
• Pilvprintimissüsteem PIXMA Cloud Link
• Täis-HD videoprint
• CREATIVE PARK PREMIUM

Kvaliteetsed tulemused liikvel olles
Sisseehitatud Wi-Fi-tugi, mis võimaldab kõrgeima kvaliteediga kopeerimist, printimist, skannimist ja faksimist praktiliselt igast kodu nurgast.

Ruumisäästlik disain
Kompaktne FastFront-süsteem tähendab, et paberit ja tindikassette on võimalik laadida printeri esiküljelt, lihtsustades selle kitsasse tööpaika mahutamist.

Parem tulemus kiiremini ja väiksema kuluga
Canoni mikroskoopilisi 2 pl tindipiisku kasutav FINE-tinditehnoloogia ja kuni 4800 dpi prindilahutus tagavad alati kvaliteetsed väljaprindid. Suurepärane printimiskiirus: 9,9 kujutist/min mustvalgena ja 5,7 kujutist/min värvilisena. 10 x 15 cm ääristeta foto printimiseks kulub umbes 44 sekundit.

Rahasäästlik ja keskkonnasõbralik
Automaatse kahepoolse printimissüsteemi kasutamine võimaldab vähendada paberikulu ja CO2 heitmeid. Raha säästa ja väiksema kuluga rohkem printida aitab ka spetsiaalne tõhus tindikassett. Canoni XL tindikassetid kestavad kauem ja võivad vähendada kulutusi kuni 50% lehekülje kohta.

Töötage pilve abil
Pilvprintimissüsteem PIXMA Cloud Link võimaldab teil sirvida ja printida printeri kaudu oma lemmikfotosid otse veebikeskkondades CANON iMAGE GATEWAY ja Google Picasa olevatest albumitest. Samuti on võimalik kasutada arvuti abita kalendri-, kirjapaberi- ja muid malle või printida veebimallide printimise funktsiooni (Web Template Print) kasutades praktiliselt kõikjalt.

Loominguline tarkvara
Päästke loovus valla CREATIVE PARK PREMIUM-iga – see on veebiteenus, mille abil saab alla laadida rahvusvaheliselt tunnustatud fotograafide ja kunstnike fotosid, illustratsioone, graafikat ja palju muud.

Kaunid ja kauakestvad fotod
ChromaLife100+ süsteem võimaldab printida kauakestvaid ja kauneid fotosid. Printeriga PIXMA MG4150, Canoni originaaltintidega ja ehtsate Canoni fotopaberitega säilivad mälestused terveks eluks.

Fotode printimine videotest
Printige Canoni täis-HD videoprindifunktsiooni kasutades oma digitaalkaameraga jäädvustatud videotest kvaliteetseid pilte.

Kaugprintimine iPhone'ist või iPadist
Apple'i AirPrinti tugi võimaldab teil ühilduvast mobiilsideseadmest printida otse seadmesse PIXMA MG4150.