NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG5150

PIXMA MG5150 on võimas kõik-ühes multifunktsionaalne seade, millel on 5 eraldi tindimahutit, 9600 x 2400 dpi'ne lahutusvõime ja palju erinevaid funktsioone.

• 5 eraldi tindimahutit ja 9600 dpi'ne lahutusvõime
• ISO ESAT prindikiirus 9,7/6,1 kujutist minutis (must-valgelt/värviliselt)
• Täislahutusega HD-video trükis
• 10 x 15 foto 39 sekundiga
• Kahepoolne printimine ja kahesuunaline paberisööt
• Easy-WebPrint EX tarkvara
• 6,0 cm TFT-ekraan
• Auto Photo Fix II ja automaatne dokumendiparendus
• ChromaLife100+ tindid

Fotolabori kvaliteet
Tänu Canoni FINE-tehnoloogia, 1pl suurustele tindipiiskadele ja lahutusvõimele kuni 9600x2400dpi'd saavutate suurepärase kvaliteedi ja silmapaistva detailsusega trükised. PIXMA MG5150 trükib kiirusega 9,7 kujutist minutis must-valgelt ja 6,1 kujutist minutis värviliselt ning ääristeta 10x15 cm foto kõigest 39 sekundiga.

Täislahutusega HD-video trükis
Jäädvustage kaunid hetked Canoni kaamerast salvestatud video printimisel kvaliteetse trükise näol. Lihtsalt taasesitage video Canon Full HD Movie Print tarkvaras ning printige olulisemaid kaadrid.

5 eraldi tindikassetti
PIXMA MG5150'l on 5 eraldi vahetatavat tindikassetti. Kõik kassetid on eraldi vahetatavad, seetõttu hoiate kokku kuludelt ja kassetid kasutatakse ära maksimaalselt.

Paindlik paberikäsitlus
Tänu kahesuunalisele paberisöödule on võimalik sööta multifunktsionaali sama aegselt kahte erinevat tüüpi kulumaterjali.

Nutikas tarkvara
Easy-WebPrint EX abil saate lihtsasti kombineerida klippe ja informatsiooni erinevatelt veebilehtedelt. Auto Photo Fix II aitab kaasa piltide parendusele nagu näiteks punasilmsuse eemaldamine. Easy-PhotoPrint EX abil saate luua kollaaže või kujundusi fotoalbumitele või kalendritele.

CREATIVE PARK PREMIUM on veebiteenus, kus saab alla laadida fotosid ja illustratsioone tunnustatult fotograafidelt ja kunstnikelt. Nii saate luua professionaalse välimusega trükiseid ja õnnitluskaarte.

Kauakestvad, ilusad fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab kauakestvad ning ilusad fotod. Kombinatsioon PIXMA MG5150'st, originaalsest Canoni paberist ja tintidest kindlustab kõikide mälestuste säilitamise paberil mitmeks eluajaks.