NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG5250

Ülikiire multifunktsionaal MG5250 trükib 10 x 15 foto kõigest 20 sekundiga ning prindi lahutusvõimega kuni 9600 x 2400 dpi. Tänu seadme WiFi toele saate printerit kasutada juhtmevabalt mitme arvutiga ühes võrgus.

• 5 eraldi tindimahutit
• 9600 dpi ja 1pl suurused tindipiisad, 10 x 15 foto 20 sekundiga
• ISO ESAT prindikiirus 11,0/9,3 kujutist minutis (must-valgelt/värviliselt)
• WiFi ühenduvus
• Täislahutusega HD-video trükis
• Kahepoolne printimine, kahesuunaline paberitee ja CD/DVD-plaatidele trükkimine
• Easy-WebPrint EX
• Intuitiivse kasutajaliidesega 6,0 cm LCD-ekraan
• CREATIVE PARK PREMIUM
• Auto Photo Fix II

Fotolabori kvaliteet
Tänu Canoni FINE-tehnoloogia, 1pl suurustele tindipiiskadele ja lahutusvõimele kuni 9600 x 2400dpi'd saavutate suurepärase kvaliteedi ja silmapaistva detailsusega trükised. PIXMA MG5250 trükib kiirusega 11,0 kujutist sekundis must-valgelt ja 9,3 kujutist sekundis värviliselt ning ääristeta 10x15 cm foto kõigest 20 sekundiga.

Juhtmevaba ühendus
Sisseehitatud WiFi-ühendusega MG5250 on ideaalne kõik-ühes seade kogu perele.

Täislahutusega HD-video trükis
Jäädvustage kaunid hetked Canoni kaamerast salvestatud video printimisel kvaliteetse trükise näol. Lihtsalt taasesitage video Canon Full HD Movie Print tarkvaras ning printige olulisemaid kaadrid.

5 eraldi tindikassetti
PIXMA MG5250'l on 5 eraldi vahetatavat tindikassetti. Kõik kassetid on eraldi vahetatavad, seetõttu hoiate kokku kuludelt ja kassetid kasutatakse ära maksimaalselt.

Paindlik paberikäsitlus
Tänu kahesuunalisele paberisöödule on võimalik sööta multifunktsionaali sama aegselt kahte erinevat tüüpi kulumaterjali. Lisaks trükib MG5250 ka ühilduvatele DVD, Blu-ray ja CD-ketastele. Automaatne kahepoolne printimine hoiab kokku paberikuludelt ning võimaldab trükkida professionaalsemaid dokumente.

Nutikas tarkvara
Easy-WebPrint EX abil saate lihtsasti kombineerida klippe ja informatsiooni erinevatelt veebilehtedelt. Auto Photo Fix II aitab kaasa piltide parendusele nagu näiteks punasilmsuse eemaldamine. Easy-PhotoPrint EX abil saate luua kollaaže või kujundusi fotoalbumitele või kalendritele.

CREATIVE PARK PREMIUM on veebiteenus, kus saab alla laadida fotosid ja illustratsioone tunnustatult fotograafidelt ja kunstnikelt. Nii saate luua professionaalse välimusega trükiseid ja õnnitluskaarte.

Kiire ja mugav navigeerimine
Kiirkäivitustehnoloogia tagab, et seade on kohe pärast sisselülitamist töövalmis. Tänu ergale ning selgele 6,0 cm TFT-ekraanile ja intuitiivsele kasutajaliidese valitakse sobivad funktsioonid kiirelt ning efektiivselt.

Kauakestvad, ilusad fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab kauakestvad ning ilusad fotod. Kombinatsioon PIXMA MG5250'st, originaalsest Canoni paberist ja tintidest kindlustab kõikide mälestuste säilitamise paberil mitmeks eluajaks.