NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG5450

Suure jõudlusega kõik-ühes-fotoprinter viie eraldi tindimahuti ja stiilse madala korpusega. Seadet saab tänu intuitiivsele kasutajaliidesele ja värviekraanile hõlpsasti kasutada ning see võimaldab ka mobiilset ja interneti vahendusel printimist.

• Viie tindimahutiga võimas kõik-ühes-fotoprinter
• Printimine internetist rakendusega PIXMA Cloud Link
• Madala korpusega stiilne disain
• Mobiilne printimine ja Apple AirPrint
• Kiire ja kvaliteetne printimine
• Tarkvara My Image Garden
• Otse plaadile printimine ja automaatne kahepoolne printimine
• Valikuliste XL-tindimahutitega prindite rohkem

Suure jõudlusega

Tänu WiFi-le ja pilvühendusele Cloud Link võimaldab see kõik-ühes-fotoprinter kõikjal kodus lihtsat juurdepääsu ja jagamist. Võite interneti vahendusel või mobiiliseadmetest praktiliselt kõikjalt printida. Viie eraldi tindimahutiga süsteem sobib ideaalselt dokumentide ja fotode väga kvaliteetseks printimiseks, kopeerimiseks ja skannimiseks. Seadmel on oma klassi parim 1 pl piisasuurusega FINE-prindipea, mis võimaldab printimist lahutusega 9600 dpi ning A4 ISO ESAT printimiskiirust – 15 mustvalget või 10 värvilist kujutist minutis.

Printimine internetist

PIXMA Cloud Link võimaldab printida otse internetist. Printeri ekraanil saate oma CANON iMAGE GATEWAY ja Google Picasa veebialbumites asuvaid fotosid sirvida ja printida. Rakendusest PIXMA Cloud saate printimiseks kalendreid, kirjapaberi- ja muid malle valida. Pilvprintimisrakendusega Google Cloud Print saate oma Gmaili kontolt praktiliselt kus tahes viibides e-kirju, neile manustatud fotosid ja PDF-faile ning Google Docsi dokumente printida.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega

Canoni rakendus Easy-PhotoPrint võimaldab dokumente nutitelefonist või tahvelarvutist juhtmeta printida või neisse skannida. Rakenduse Apple AirPrint tugi tähendab, et saate fotosid, e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente juhtmevabalt ka oma iPhone’ist, iPadist ja iPod Touchist printida.

Stiilne disain

Selle kõik-ühes-seadme kompaktne madala korpusega disain on suurepärase välimusega ning võtab väga vähe ruumi. Disainilahendus Snap Edge teeb tindimahutite vahetamise väga hõlpsaks ja kiireks. Tänu kahele paberisalvele saab seadmes korraga nii foto- kui ka dokumendipaberit hoida.

Loominguline tarkvara

Programm My Image Garden aitab teil oma PIXMA-seadet maksimaalselt rakendada, pakkudes hõlpsat võimalust fotode printimiseks, skannimiseks ja internetiteenustele juurdepääsuks. Näotuvastus ja suurepärased fotode organiseerimisvõimalused hõlbustavad arvutisse salvestatud fotode seast õigete leidmist ning loomingulisel viisil kombineerimist. Otse Blu-ray-, CD- või DVD-plaadile printimine võimaldab plaate isikupärastada ja paremini organiseerida. Rakendus Print Your Days võimaldab fotosid otse Facebookist organiseerida ja printida.

Säästke oma PIXMA-seadmega

Automaatse kahepoolse printimise funktsioon aitab säästa paberit ning luua professionaalse väljanägemisega dokumente. Automaatne väljalülitus lülitab printeri automaatselt pärast määratud aega välja ja printimist alustades uuesti sisse, säästes niiviisi energiat. Eraldi tindimahutid säästavad raha, kuna saate välja vahetada ainult otsa lõppenud värvi. Ökonoomsed XL-tindimahutid prindivad kuni 2,2 korda rohkem lehekülgi kui tavalised, mistõttu tuleb neid harvem vahetada. Kui prindite palju, on see parim lahendus.