NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG6250

Võimas Wi-Fi-ühenduse ja nutika puutesüsteemiga multifunktsionaalne seade, milles on ühendatud kasutusmugavus ja -kiirus, stiilne disain ja fotolabori kvaliteediga printimine.

• Võimas Wi-Fi-ühendusega multifunktsionaalne seade
• Nutikas puutesüsteem
• 6 eraldi tindimahutit, kuni 9600 dpi, min 1pl kvaliteet
• ISO ESAT-kiirus: ühevärviliselt 12,5 ja värviliselt 9,3 kujutist minutis
• 10 × 15 cm foto u 20 s
• Automaatne kahepoolne printimine ja CD/DVD-plaatidele trükkimine
• Täis-HD videoprint
• Pilvprintimissüsteem PIXMA Cloud Link

Erakordse kvaliteediga kiired väljatrükid
See fotograafiahuvilistele ideaalselt sobiv 6 tindiga võimas multifunktsionaalne seade prindib kuni 9600 dpi lahutusega detailirikkaid ja teralisuseta värvifotosid. Canoni juhtiv FINE-printeripeade tehnoloogia ja minimaalselt 1 pl tindipiisad tagavad 10 x 15 cm ääristeta ja oivalise fotolabori kvaliteediga väljatrüki u 20 sekundiga. Lisaks pakub seade muljetavaldavaid ISO ESAT-kiirusi: ühevärviliselt 12,5 ja värviliselt 9,3 kujutist minutis*.

Lihtne navigeerimine
Nutikas puutesüsteem võimaldab funktsioone intuitiivselt ja lihtsalt jälgitava valgusjuhiku abil kergesti valida, kasutades selleks PIXMA korpusesse sisse ehitatud värvilist 7,5 cm TFT-ekraani.

Suurepärane ühilduvus
Sisseehitatud Wi-Fi-ühendus võimaldab kodus kõigil printerit kasutada. Rakendus Easy-PhotoPrint võimaldab otse mobiilsest seadmest printida ja sinna skannida. Apple AirPrinti tugi* võimaldab vahetult iPadist või iPhone'ist printida.

Pilvprintimine
Te saate oma CANON iMAGE GATEWAY** ja Google Picasa veebialbumites leiduvaid fotosid lehitseda ja otse välja printida. Kalendri-, kirjapaberi- ja muude mallide valimiseks ei pea isegi arvutit kasutama***. Rakendus Google Cloud Print võimaldab kõikjalt printida.

Paindlik materjalikasutus
Automaatne kahepoolne printimine võimaldab kasutada paberi mõlemat külge ning kahesuunaline paberisöötur võimaldab korraga nii foto- kui ka tavapaberit laadida. Võimalus plaadikujundusi otse CD-, DVD- ja Blu-ray®-plaatidele printida.

Keskkonnasääst
Funktsioon Eco Information näitab, kui palju olete kahepoolse printimisega CO2 ja paberit säästnud ning nii keskkonna kaitsmisele kaasa aidanud. Energia säästmiseks saate seadistada printeri automaatselt teatud aja järel välja lülituma.

Suurepärane tarkvara
Canoni ainulaadse funktsiooniga täis-HD videoprint saate teha filmikaadritest ilusad väljatrükid. Uued sujuvad äärised ja paigutusega printimine aitavad fotode väljatrükke silmapaistvamaks muuta. Rakendusega Easy-PhotoPrint EX saate fotodele lõbusate filtriefektide lisamisega need veelgi põnevamaks teha. Easy-WebPrint EX võimaldab mitmelt veebileheküljelt pärinevaid väljalõikeid kombineerida, et saaksite internetist vaid vajalikku materjali printida. Loovust aitab teostada CREATIVE PARK PREMIUM – veebiteenus, mille abil saab alla laadida rahvusvaheliselt tunnustatud fotograafide ja kunstnike fotosid, illustratsioone, graafikat ja palju muud***.

* Vt tehnilisi andmeid
** Seal, kus see saadaval on
*** Vajalik internetiühendus