NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG6350 valge

Esmaklassiline kõik-ühes-fotoprinter 6 eraldi tindimahuti ning stiilse musta või valge madala korpusega. Seade on intuitiivse puutepaneeli ja värviekraani tõttu hõlpsasti kasutatav ning võimaldab mobiilset ja interneti vahendusel printimist.

• Esmaklassiline kuue tindimahutiga kõik-ühes-fotoprinter
• Printimine internetist rakendusega PIXMA Cloud Link
• Intuitiivne 8,8 cm puuteekraaniga puutepaneel
• Musta või valget värvi stiilne madal korpus
• Mobiilne printimine ja Apple AirPrint
• Tarkvara My Image Garden
• Otse plaadile printimine ja automaatne kahepoolne printimine

Parim jõudlus
See kõik-ühes-fotoprinter võimaldab kvaliteetset printimist, skannimist ja kopeerimist. Fotohuvilistele mõeldud 1 pl piisasuurusega FINE-prindipeaga saavutate kodus profikvaliteediga printimislahutuse 9600 dpi. Kuue tindimahuti hulgas on ka hall värv, mis muudab fotod rikkalikumaks ja pakub suurepäraseid halltoonides väljatrükke. 10 × 15 cm foto printimiseks kulub kõigest 21 sekundit. Tagatud on ka dokumentide kiire printimine – ISO ESAT kiirused on mustvalgelt 15 ja värviliselt 10 kujutist minutis.

Printimine internetist
Pilvühendus PIXMA Cloud Link võimaldab printida otse internetist. Te saate oma CANON iMAGE GATEWAY ja Google'i Picasa veebialbumites olevaid fotosid või erinevaid saadaolevaid kalendreid, kirjapaberi- ja muid malle otse printeri ekraanilt sirvida ja printida. Pilvprintimissüsteemiga Google Cloud Print saate e-kirju, neile manustatud fotosid ja PDF-faile ning Google Docsi dokumente praktiliselt kõikjalt printida.

Puuteekraan
Printeri peal paikneva nutika ja nägusa puutesüsteemi kasutamiseks ei ole vaja nuppe vajutada, selle asemel on valgusnäidikutega puutepaneel. Veelgi sujuvamaks kasutamiseks on see nüüd ka suure puuteekraaniga.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
Canoni rakenduse Easy-PhotoPrint abil saate kodus kõikjalt oma nutitelefonist või tahvelarvutist printida ja neisse skannida. Rakenduse Apple AirPrint toega saate fotosid, e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente juhtmevabalt ka oma iPhone’ist, iPadist ja iPod Touchist printida.

Loominguline tarkvara
Rakendus My Image Garden võimaldab oma PIXMA-seadme kõiki võimalusi maksimaalselt ära kasutada ning hõlpsat fotoprintimist, skannimist ja juurdepääsu veebiteenustele. Tänu fotode organiseerimisvõimalustele, mis hõlmavad ka näotuvastust, saate avastada ammu unustatud fotosid ja neid huvitaval viisil printimiseks kombineerida. Rakendusega Print Your Days saate otse Facebookist fotosid printida.

Säästke paberit ja energiat
Kahepoolne printimine vähendab kasutatava paberi hulka ja loob professionaalse välimusega kahepoolseid dokumente. Mugav automaatne sisselülitus lülitab printeri automaatselt sisse, kui printimist alustate, ja automaatne väljalülitus lülitab printeri välja, kui seda ei ole määratud aja jooksul kasutatud, säästes nii energiat.

Säästke tindi pealt
Eraldi tindimahutid võimaldavad vahetada vaid otsa lõppenud tindi, et printimist säästlikumaks muuta. Valikuliste suuremate XL-tindimahutitega saate nüüd odavamalt ja rohkem printida. Iga XL-tindimahuti prindib kuni 2,2 korda rohkem lehekülgi kui tavaline. Kui prindite palju, on see parim lahendus.