NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG6650 must

Suure jõudlusega kvaliteetne WiFi-ga kõik-ühes-seade kodus printimiseks, kopeerimiseks ja skaneerimiseks. Seadmel on 5 eraldi vahetatavat tindikassetti ja sellega saab hõlpsasti võtta ühendust nutiseadmete ja pilvega.

• Suure jõudlusega kõik-ühes-Wi-Fi-seadmega saate luua ühenduse, printida, kopeerida ja skannida
• Eraldusvõime 4800 dpi, FINE tindipea
• 5 eraldi tindikassetti
• Prindikiirus 15 kujutist/min mustvalgelt ja 9,7 kujutist/min värviliselt
• 10x15 foto kõigest 44 sekundiga
• Valikulised suure tootlikkusega tindid
• Automaatne kahepoolne printimine
• Sisseehitatud kaardilugeja
• Suur 7,5 cm puutetundlik ekraan
• Rakendus PIXMA Touch & Print pakub mugavat võimalust printida ja skannida NFC abil nutiseadmetest
• Pilvprintimine ja skannimine PIXMA Cloud Linki abil

Suure jõudlusega kõik-ühes-seade
Sellel kodusel ühendusega kõik-ühes-seadmel on olemas kõik vajalik, et olla ideaalseks kaaslaseks kaamerale: viie tindi süsteem, kiire printimis-, kopeerimis- ja skannimisfunktsioon ning juurdepääs pilveteenustele. Seade on mõeldud juhtmevabaks jagamiseks kodus ja kaugkasutamiseks mobiilseadmetega ning sellega on mugav printida fotosid ka otse mälukaardilt ja ühilduvatest juhtmevabadest kaameratest.

Kiire ja säästlik
Tänu viiele eraldi tindile, Canoni FINE-tehnoloogiale ja kuni 4800 dpi printimislahutusele saab printida terava tekstiga dokumente, mis näevad professionaalsed välja. Lisaks käib printimine kiiresti – ISO ESAT kiirusega 15 kujutist/min mustvalgelt ja 9,7 kujutist/min värviliselt. 10 x 15 cm ääristeta foto saamiseks kulub umbes 44 sekundit.
Tänu eraldi tindimahutitele on vaja vahetada vaid otsa saanud värvi. Valikuliste XL-tintidega saate printida rohkem lehekülgi ja automaatse kahepoolse printimisega säästa paberit.

Kergesti juhitav
Puutejuhtimisega saab seadet kasutada hõlpsasti ja intuitiivselt. Tänu suurele 7,5 cm värvilisele puuteekraanile käib menüüdes navigeerimine, funktsioonide valimine, piltide eelvaatamine ja pilveteenuste kasutamine kiiresti ja kergesti.

Pilveühendus
Nautige vabadust printida internetist ja saata sinna skaneeritud kujutised – otse printeri ekraanilt. Täiustatud PIXMA Cloud Linki abil saab vaid sekunditega printida fotosid Facebookist, Twitterist ja veebialbumitest, printida/skannida dokumente pilveteenustesse, nagu Google Drive, OneDrive ja Dropbox, ning saata skannitud faile või pilte e-posti teel – kusjuures seda kõike ilma arvutita.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
PIXMA MG6650 võimaldab printida läbi nutitelefoni või tahvelarvuti. Selleks tuleb vaid alla laadida Canoni rakendus PIXMA Printing Solutions nutitelefonile või tahvelarvutile. Rakendus avab juurdepääsu otse pilveteenustele. Wi-Fi või interneti kaudu saab vaadata reaalajas printeri olekut, juhendit või tindi taset. Printerile on olemas ka Apple AirPrinti ja Google Cloud Printi tugi.

Easy Photo Print+
Selle veebipõhise teenusega saab hõlpsasti kujundada ja printida õnnitluskaarte, fotokollaaže ning palju muud – kasutades tava- või tahvelarvutis, nutitelefonis või pilves olevaid pilte.