NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG8150

Fotolabori kvaliteediga trükkiv võimekas multifunktsionaal MG8150 on ideaalne printer, skanner, koopiamasin professionaalsesse väikeettevõttesse. Tänu ethernet ja Wi-Fi toele ühildub MG8150 ideaalselt kõikide kohtvõrkudega.

• Nutikas valgusjuhistega puutesüsteem
• 4800 dpi'ne CCD skanner ja 35 mm filmi skannimine
• 6 eraldi tindimahutit (ka hall tindikassett)
• Täislahutusega HD-video trükis
• ISO ESAT prindikiirus 12,5/9,3 kujutist minutis (värviliselt/must-valgelt)
• Ethernet ja WiFi
• Prindi otse CD/DVD-plaatidele
• Prindi otse personaalarvutist, mälukaartidelt või digikaameratest
• ChromaLife100+ tindid

Fotolabori kvaliteet
Tänu Canoni FINE-tehnoloogia, 1pl suurustele tindipiiskadele ja lahutusvõimele kuni 9600x2400dpi'd saavutate suurepärase kvaliteedi ja silmapaistva detailsusega trükised. PIXMA MG8150 trükib kiirusega 12,5 kujutist minutis must-valgelt ja 9,3 kujutist minutis värviliselt ning ääristeta 10x15 cm foto kõigest 20 sekundiga.

Kiire ja mugav navigeerimine
Ülimaks kasutajamugavuseks pakub Canoni uus nutikas puutesüsteem intuitiivseid ja kergesti jälgitavait valgusjuhiseid. Seadmel on erk ning selge 8,8 cm TFT-ekraan.

Täislahutusega HD-video trükis
Jäädvustage kaunid hetked Canoni kaamerast salvestatud video printimisel kvaliteetse trükise näol. Lihtsalt taasesitage video Canon Full HD Movie Print tarkvaras ning printige olulisemaid kaadrid.

6 eraldi tindikassetti
PIXMA MG8150'l on 6 eraldi vahetatavat tindikassetti. Kõik kassetid on eraldi vahetatavad, seetõttu hoiate kokku kuludelt ja kassetid kasutatakse ära maksimaalselt. Iseseisev hall tindikassett on mõeldud saavutamaks sügavad ja professionaalsed halltoonidega trükised.

35 mm filmi skannimine
Skannige filmi kuni 4800 x 9600 dpi'se lahutusega. Valge LED-tulega skanneril puudub soojenemisaeg ning see tagab suurepärase kvaliteediga fotode, dokumentide ja 3D objektide skanningu.

PIXMA on mõeldud jagamiseks
PIXMA MG8150 on ideaalne kasutamiseks juhtmega või juhtmevaba ühendusega võrkudes.

Paindlik paberikäsitlus
Tänu kahesuunalisele paberisöödule on võimalik sööta multifunktsionaali sama aegselt kahte erinevat tüüpi kulumaterjali. Lisaks trükib MG8150 ka ühilduvatele DVD, Blu-ray ja CD-ketastele. Automaatne kahepoolne printimine hoiab kokku paberikuludelt ning võimaldab trükkida professionaalsemaid dokumente.

Kauakestvad, ilusad fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab kauakestvad ning ilusad fotod. Kombinatsioon PIXMA MG8150'st, originaalsest Canoni paberist ja tintidest kindlustab kõikide mälestuste säilitamise paberil mitmeks eluajaks.