NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MG8250

Suurepärane Wi-Fi-ühenduse ja puuteekraaniga multifunktsionaalne seade, milles on ühendatud kasutusmugavus ja -kiirus, elegantne disain, fotolabori kvaliteediga printimine ja 35 mm filmi skannimise võimalusega skanner

• Kvaliteetne Wi-Fi-ühendusega multifunktsionaalne seade
• Nutikas puutesüsteem
• 6 eraldi tindimahutit, kuni 9600 dpi, min 1pl kvaliteet
• ISO ESAT-kiirus: ühevärviliselt 12,5 ja värviliselt 9,3 kujutist minutis
• 10 × 15 cm foto u 20 s
• 35 mm filmi skannimine
• Automaatne kahepoolne printimine ja CD/DVD-plaatidele trükkimine
• Täis-HD videoprint
• Pilvprintimissüsteem PIXMA Cloud Link

Suurepärane kvaliteet
See 6 tindiga kvaliteetne multifunktsionaalne seade prindib kuni 9600 dpi lahutusega silmapaistvaid ja teralisuseta fotosid, mis on tõeliste fotograafide jaoks väga oluline. Tänu Canoni omas klassis parimale FINE-printeripeade tehnoloogiale, millega saavutatakse kuni 1 pl tindipiisad, tagatakse fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm ääristeta väljatrükid umbes 20 sekundiga, millele lisanduvad suured ISO ESAT-kiirused 12,5 ipm mustvalge ja 9,3 ipm värvilise väljatrüki puhul*.

Lihtne navigeerimine
Nutikas puutesüsteem võimaldab funktsioone intuitiivselt ja lihtsalt jälgitavate valgusjuhikute abil kergesti valida, kasutades selleks PIXMA korpusesse sisse ehitatud värvilist 8,8 cm TFT-ekraani.

Unikaalne disain
Canoni kuulsatest EOS-kaameratest inspireeritud PIXMA MG8250 on stiilse disainiga, sobides igasse kodusse või stuudiosse.

Suurepärane ühilduvus
Sisseehitatud Wi-Fi-ühendus võimaldab kodus kõigil printerit kasutada. Rakendus Easy-PhotoPrint võimaldab otse mobiilsest seadmest printida ja sinna skannida. Apple AirPrinti tugi* võimaldab vahetult iPadist või iPhone'ist printida.

Pilvprintimine
Te saate oma CANON iMAGE GATEWAY** ja Google Picasa veebialbumites leiduvaid fotosid lehitseda ja otse välja printida. Kalendri-, kirjapaberi- ja muude mallide valimiseks ei pea isegi arvutit kasutama***. Rakendus Google Cloud Print võimaldab kõikjalt printida.

35 mm filmi skannimine
Kuni 4800 dpi lahutusega CCD-skanneriga saate digitaliseerida kõik on 35 mm negatiivid ja slaidid.

Paindlik materjalikasutus
Automaatne kahepoolne printimine võimaldab kasutada paberi mõlemat külge ning kahesuunaline paberisöötur võimaldab korraga nii foto- kui ka tavapaberit laadida. Võimalus plaadikujundusi otse CD-, DVD- ja Blu-ray®-plaatidele printida.

Suurepärane tarkvara
Canoni ainulaadse funktsiooniga täis-HD videoprint saate teha filmikaadritest ilusad väljatrükid. Uued sujuvad äärised ja paigutusega printimine aitavad fotode väljatrükke silmapaistvamaks muuta. Rakendusega Easy-PhotoPrint EX saate fotodele lõbusate filtriefektide lisamisega need veelgi põnevamaks teha. Easy-WebPrint EX võimaldab mitmelt veebileheküljelt pärinevaid väljalõikeid kombineerida, et saaksite internetist vaid vajalikku materjali printida. Loovust aitab teostada CREATIVE PARK PREMIUM – veebiteenus, mille abil saab alla laadida rahvusvaheliselt tunnustatud fotograafide ja kunstnike fotosid, illustratsioone, graafikat ja palju muud***.

* Vt tehnilisi andmeid
** Seal, kus see saadaval on
*** Vajalik internetiühendus