NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP130

Canoni stiilne ja kompaktne PIXMA MP130 on soodsa hinnaga multifunktsionaalne seade, millel on nii printeri, skanneri, kui ka paljundusmasina funktsioonid. Lisaks on MP130 varustatud mugava originaalisööturiga ning toetab otseprintimist kõigilt enamlevinud mälukaartidelt.

• "Kõik ühes": fotoprinter, skanner ja paljundusmasin
• Otseprintimine mälukaartidelt
• Fotoprintimise kvaliteet - 4800x1200 dpi
• FINE-tehnoloogia: mikropihustid ja 2 pl suurused tindipiisad
• Printimise kiirus 18 lk/min mustvalgelt & 13 lk/min värviliselt
• Skanner: 1200 x 2400 dpi, USB2.0 liides


Rohkem väärtust väiksemal pinnal
Ilus ja lihtsalt paigaldatav PIXMA MP130 koondab ühte seadmesse kõrge kvaliteediga fotoprintimise, värviskaneerimise ja paljundamise. Kompaktne disain tagab, et seade mahub ka väiksemale lauale või riiulisse. Kolme seadme jõudlusega PIXMA säästab ruumi ja raha.

Kodune fotolabor
Saad printida kodus suurepärase kvaliteediga ääriseta fotosid. Canoni FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) prindipeas kasutatakse mikropihusteid, mis väljastavad 4800 x 1200 dpi lahutusvõime saavutamiseks 2 pikoliitri suuruseid tindipiisku. Tulemuseks on selgete värvidega ja täpsete detailidega täiuslikud fotod. Ääriseta fotosid on võimalik printida 10 x 15 cm, 13 x 18 cm ja A4-formaadis materjalidele.

Kiire printimine ja paljundamine
PIXMA MP130-ga saad printida ja paljundada kodutöid, kirju ja dokumente kiiresti ja efektiivselt. Printimise kiiruseks on 18 mustvalget lehekülge või 13 värvilist lehekülge minutis. Fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm foto väljastamiseks kulub seadmel ainult 58 sekundit. Teiseks suureks eeliseks on kiire ühe klahvivajutusega paljundamine – arvutit ei ole vaja sisse lülitada.

Sujuv ja kõrge kvaliteediga skaneerimine
CIS-kujutisesensor tabab tänu 1200 x 2400 dpi lahutusvõimele ja 48/24-bitisele värvisügavusele skaneeritud dokumentide ja fotode kõik detailid ning värvid.

Otseprintimine mälukaardilt või indekslehelt
Prindi suurepäraseid fotosid otse digikaamera mälukaardilt. PIXMA MP130 toetab kõiki populaarseid mälukaarditüüpe kiireks ja lihtsaks otseprintimiseks. Soovi korral saab esmalt printida kaardil olevatest fotodest indekslehe, millele saab pliiatsi abil märkida soovitud prindimäärangud ja kaadrid. Seejärel skaneeri vaid leht ning märgitud fotod prinditakse automaatselt.

Lihtne kasutada
PIXMA seadet on lihtne installeerida ning kasutamine ei tekita kellelegi probleeme – printimine, paljundamine ja skaneerimine on nüüdsest puhas rõõm. Kaasasolev tarkvara teeb seadmest veelgi efektiivsema ning mitmekülgsema. Easy-WebPrint abil saad küljendada ja printida internetilehekülgi vaid klahvivajutusega, ilma et lehe servad kaotsi läheks. Easy-PhotoPrint teeb fotode printimise niisama lihtsaks – küljendamine ja materjali valimine pole kunagi olnud hõlpsam.