NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP140

See lihtne kõik-ühes seade pakub kasutajale kvaliteetset printimis-, skaneerimis- ja paljundamisfunktsionaalsust ühes seadmes. PIXMA MP140 on ideaalne kasutamiseks kodukontoris.

• Prindi ja paljunda dokumente must-valgelt ja värviliselt kuni 20lk/min (m/v) ja 15lk/min (värv)
• Skaneeri eraldusvõimega 600dpi
• 10x15 cm foto 60 sekundiga
• Prindi otse personaalarvutist ja digikaamerast
• Kiirkäivituse funktsioon
• Automaatne pildikorrektsioon

Fotoprintimine
Naudi fotolabori kvaliteediga väljatrükke, millel rikkalikud detailid ning sujuvad gradatsioonid. Tänu 2 pl tindipiiskadele on võimalik eraldusvõime 4800x1200 dpi.

10x15 cm ääristeta foto saate printida kõigest 60 sekundiga standardrežiimis. Fotosid on võimalik printida ka otse PictBridge ühilduvast foto- või videokaamerast.

Automaatne pildikorrektsioon parandab su fotosid. Rakenda automaatset punasilmavähendust, näo valgustamist ja muid funktsioone kasutades kaasasolevat pilditöötlustarkvara.

ChromaLife100 tindid tagavad ilusad, kauakestvad fotod, mis peavad vastu kuni 100 aastat.

Dokumentide printimine
Prindi dokumente perfektselt kiirusega 20 lk/min must-valgelt ning 15 lk/min värviliselt.

Paljundamine
Paljunda kiirusega 19 lk/min must-valgelt ning 15 lk/min värviliselt. Edasiarendatud paljundamistehnoloogia tagab suurepärase värvijõudluse.

Teksti ja fotode eraldamise tehnoloogia annab optimaalsed tulemused kui algdokumendis on segamini tekst ja fotod.

Skaneerimine
600 dpi eraldusvõime võimaldab korralikke värviskaneeringuid. Skaneeri otse personaalarvutisse, e-mailile või PDF-failiks. MP Navigator EX tarkvara teeb iga töösammu lihtsaks, alates skaneeringute otsingust kuni PDF-dokumentide redigeerimiseni.

Skaneeri olemasolevaid fotosid ja prindi neid uuesti, et jagada koopiaid sõprade ja perekonnaliikmetega. Või skaneeri tuhmunud fotosid ja ärata nad uuesti ellu lihtsat tarkvara kasutades.

FINE tindikassetid
Edasiarendatud FINE tindikassetid tagavad fotolabori kvaliteediga printimise ja neid on lihtne vahetada. Must tindikassett võimaldab trükkida teksti üliselgelt ja teravalt.

Tõhusus
Kiirkäivitus võimaldab sul PIXMA funktsioone kiirelt ja koheselt kasutada. Easy-PhotoPrint EX tarkvara teeb lihtsaks ligipääsu printeri võtmefunktsioonidele.

Operatsioonisüsteemid
Windows ja Mac OS X operatsioonisüsteemidega ühilduv.