NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP150

Multifunktsionaalne seade PIXMA MP150 vahetab välja populaarse PIXMA MP110 pakkudes stiilset kujundust ja kiiret, suurepärase kvaliteediga fotoprintimist, skaneerimist ning värvilist paljundust ühesainsas kompaktses seadmes. MP150 toodab fotolabori kvaliteediga trükiseid otse PictBridge'iga ühilduvatest digitaalsetest foto- ja videokaameratest.

FINE personaalne fotolabor
Printeris on kasutatud Canoni patenteeritud FINE tehnoloogiat, et toota äärmiselt kõrge pihustite tihedusega ja 10 µm mikropihustite diameetriga trükipäid, mis paigutavad tindipiisku võrreldamatu kiiruse, usaldusväärsuse, järjepidevuse ja täpsusega. Suurendades mikropihustite arvu ja trükipeade pikkust, paigutab MP150 nüüd miljoneid 2 pikoliitri suuruseid tindipiisku sekundis, et trükkida 10 x 15cm foto ligikaudu 55 sekundiga. MP150 suudab printida ääristeta fotosid kuni suuruseni A4. Printimiskvaliteet on pea eristamatu tavalise fotolabori trükisest. FINE kindlustab ka äärmiselt kiire ja kõrgekvaliteedilise dokumendiprintimise.

Eraldiseisev fotode printimine
Foto infolehed lihtsustavad foto ja vahendite valikut, kui prindid otse mälukaardilt. Kujutisi võib parandada ka ilma personaalarvutit kasutamata. Näo esiletoomine parandab kujutisi kompenseerides kehva valgust ning punaste silmade korrigeerimine parandab automaatselt punase helke silmades, mille on põhjustanud välgu peegeldamine.

Kvaliteet, mis kestab
Suurema pleekimiskindluse saavutamiseks toetab printer Canoni uut ChromaLife100: Canoni tintide süsteemi, mis annavad erakordselt laia värvigamma ja spetsiaalset fotopaberit, mis on disainitud töötamiseks koos FINE trükipeadega. Selle tehnoloogia abil trükitud fotod on vastupidavuselt võrreldavad fotolabori piltidega. Trükised on pleekimiskindlad 100 aastat, kui neid hoitakse albumis, 30 aastat kui neid hoitakse klaasi all ja 10 aastat kui need on avatud õhu mõjudele.

Kiire, ääristeta paljundus
Mikropihustite arvu suurendamine toob kaasa suure printimis- ja paljundamiskiiruse. MP150 sisaldab lehele paigutamise paljundust. Ääristeta paljundus ja printimine on võimalik A4, 13 x 18cm, 10 x 15cm ja krediitkaardi suuruses formaadis.

Võimas skaneerimine
MP150 pakub kõrgekvaliteedilist 1200 x 2400 dpi-se eraldusvõimega skaneerimist. Täiustatud Z-kujuline kaas kergendab paksude raamatute ja ajakirjade skaneerimist ja paljundust ning tõstab kvaliteeti ühtlustades surve kopeeritavale esemele. Optimaalsete tulemuste saavutamiseks võib ühel dokumendil valida mitu piirkonda ja skaneerida need erinevate seadetega. MP150le on lisatud valik kujutise parandamise võimalusi, sealhulgas tuhmuse korrigeerimine, tolmu ja kriimustuste vähendamine, teralisuse korrigeerimine, mitteterav mask ja mahendusfunktsioon, mis vähendab muaree-efekti. Multiskaneerimine säästab aega skaneerides kuni 10 fotot üheaegselt ja salvestades need eraldi failidena, et korrigeerida fotosid, mis olid klaasil kaldus. Töö sujumisele aitab kaasa ka skaneerimine otse PDF faili ilma vajaduseta lisatarkvara järele. Leheküljed on lihtsalt järjestatavad ja neid saab vabalt sisestada eelnevalt MP Navigaatoriga loodud PDF-failidesse. Automaatse OCR-i (optiline tekstituvastus) kaudu viiakse tekst mugavaks redigeerimiseks ja otsinguks PDF-faili.

Tarkvara
• MP Navigaator 2.0 – aitab kasutajal saada koheseid optimaalseid tulemusi minimaalse murega. Kasutajad lihtsalt valivad vajaliku protsessi ja soovitud väljundi.
• Lihtne Fotoprintimine – annab fotode printimiseks kolm lihtsat sammu, aitab vahendite valikul, seadistamisel ja foto efektide määramisel.
• Lihtne veebiprintimine (ainult Windows) – asub Internet Exploreri tööribal, et lihtsustada veebilehe printimist.
• Skaneerimistarkvara CuneiForm – võimas tekstituvastusrakendus, mis skaneerib teksti, et muuta see toimetamise jaoks arusaadavateks tähemärkideks/infoks. Säästab aega ja suurendab tootlikkust muutes kiiresti PDF failid ja paberivirnad tekstitöötluse ja arvutustabeli dokumentideks.
• Arcsoft Fotostuudio – kujutise redigeerimise programm, mis esitleb automaatset värvi ja tooni parandust, kloonimist, animeeritud 3D teksti ja üle 40 efekti.

MP150 ühildub Windows 98/Me/2000/XP ja Apple operatsioonisüsteemidega alates MacOS X v10.2.4-st.