NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP160

Ülimalt taskukohane kõik-ühes printer pakub kiiret värviprinti, skaneerimist ja kopeerimist ühe kompaktses seadme ja lisaks sellele ka kvaliteetset fotode otseprintimist kõigist PictBridge ühilduvatest kaameratest.

• Kõrgekvaliteediline kopeerimine, sealhulgas duaalne värvigamma töötlemise tehnoloogia elutruuks värvide reprodutseerimiseks
• Taskukohane kiire fotolaborikvaliteediga printimine kodus täiustatud FINE (täisfotolitograafia tindipihusti tehnoloogia) prindipeade tehnoloogiaga kaunite fotode printimiseks, mis ChromaLife1001 süsteemi toel peavad vastu kuni 100 aastat
• Otseprintimine kõikidest PictBridge ühilduvatest kaameratest
• Mugav FINE tindikassett

Täiustatud paljundamine
Fotode ja dokumentide kopeerimisel on duaalse värvigamma töötlustehnoloogia areng saavutanud veelgi elutruuma värvide reprodutseerimise. Gradatsioonid säilivad kvaliteetsena ka kõige värvikirevamate piltide puhul, sest kasutatakse kaht tüüpi värviruumi analüüsi: printer reprodutseerib identselt värvid, mis kuuluvad selle prinditavasse värvigammasse ning ülejäänud värvitoonid valitakse värviruumi skaalalt nii, et tuginedes inimese värvitajule saada parimad võimalikud tulemused. MP160 kopeerimise kiirus on kuni 22 koopiat minutis mustvalge dokumendi ja 17 koopiat minutis värvilise dokumendi korral.Skanneri eraldusvõime on 600 x 1200 dpi.

Silmapaistev fotolaborikvaliteediga kiire printimine
Canoni FINE prindipead saavutavad eraldusvõime kuni 4800 x 1200 dpi, kasutades mikropihusteid, millest väljuvad tindipiisad on vaid 2 pl suurused, ning suurepärased fotolaborikvaliteediga fotod valmivad sekunditega. MP160-l läheb vaid 52 sekundit , et printida ääristeta 10 x 15 cm (4’’ x 6’’) foto.

Paindlik otseprintimine.
Kõikidel PIXMA „kõik ühes” fotoseadmetel on PictBridge’iga ühilduv otseprintimise võimalus kaameratest. MP160ga on printimine otse kaamerast lihtne ja mugav.