NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP460

Vaata ja prindi fotosid kiirelt ja lihtsalt otse mälukaartidelt 4,7cm diameetriga LCD ekraani abil. Või prindi otse digifotoaparaadist või mobiiltelefonis ilma arvutit kasutamata. Lisaks sisaldab MP460 endas ka kvaliteetset koopiamasinat, arvutiprinterit ja skannerit.

Täiustatud paljundamine
Fotode ja dokumentide kopeerimisel on duaalse värvigamma töötlustehnoloogia areng saavutanud veelgi elutruuma värvide reprodutseerimise. Gradatsioonid säilivad kvaliteetsena ka kõige värvikirevamate piltide puhul, sest kasutatakse kaht tüüpi värviruumi analüüsi: printer reprodutseerib identselt värvid, mis kuuluvad selle prinditavasse värvigammasse ning ülejäänud värvitoonid valitakse värviruumi skaalalt nii, et tuginedes inimese värvitajule saada parimad võimalikud tulemused. MP460 kopeerimise kiirus on kuni 22 koopiat minutis mustvalge dokumendi ja 17 koopiat minutis värvilise dokumendi korral.Skanneri eraldusvõime on 1200 x 2400 dpi ning lisaks on olemas ka automaatse tumedusastme (AE) reguleerimise funktsioon.

Silmapaistev fotolaborikvaliteediga kiire printimine
Canoni FINE prindipead saavutavad eraldusvõime kuni 4800 x 1200 dpi, kasutades mikropihusteid, millest väljuvad tindipiisad on vaid 2 pl suurused, ning suurepärased fotolaborikvaliteediga fotod valmivad sekunditega. MP460-l läheb vaid 52 sekundit , et printida ääristeta 10 x 15 cm (4’’ x 6’’) foto.

Paindlik otseprintimine.
Kõikidel PIXMA „kõik ühes” fotoseadmetel on PictBridge’iga ühilduv otseprintimise võimalus kaameratest. Lisaks sellele on MP460-l ka mälukaardipesa, mis ühildub kõigi populaarsete digitaalsete fotoaparaatide ja videokaamerate mälukaartidega, lisades täiendava fotode otseprintimise võimaluse. Võimalik on juhtmeta IrDA ja valikuline Bluetooth printimine (lisavarustusse kuuluva Bluetooth sõlmega BU-20), mis on ideaalne mobiiltelefoniga jäädvustatud piltide talletamiseks paberile.

MP460 täiustatud funktsioonid
MP460-l on 1,9’’ (4,7 cm) värviline vedelkristallekraan, mis võimaldab piltide eelvaadet ja lihtsamat menüüde sirvimist.