NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP500

PIXMA disainiga MP500 on täielik mini-fotolabor kodusele kasutajale. Pikaealiste tuhmumiskindlate trükiste saamiseks tutvustab MP500 uut ChromaLife100 süsteemi. Kasutatuna koos Canoni vahenditega, toodab ChromaLife100 trükiseid, mis on tuhmumiskindlad 100 aastat kui neid hoitakse albumis.

FINE personaalne fotolabor
MP500s on kasutatud FINE tehnoloogiat, et toota trükipäid äärmiselt kõrge pihustite tihedusega ja 9 µm diameetriga. Pihustid paigutavad tindipiisku kiirelt, usaldusväärselt, järjepidevalt ja täpselt. Suurendades mikropihustite arvu ja trükipeade pikkust, paigutab MP500 nüüd miljoneid 1 pikoliitri suuruseid tindipiisku sekundis, et trükkida 10 x 15cm foto ligikaudu 51 sekundiga. Printimiskvaliteet on pea eristamatu tavalisest fotolabori fotost. FINE kindlustab ka äärmiselt kiire ja kõrgekvaliteedilise dokumendiprintimise. ContrastPLUS tehnoloogia – süsteem, mis sisaldab värvipõhist musta tinti teravama kontrasti saamiseks – töötab koos FINE'iga, et luua erakordselt täpne, suure kontrastiga tulemus. USB 2.0 Hi-Speed liides eemaldab infokande kitsaskohti, et hoida trükimootor töötamas maksimaalse võimsusega.


Personaalarvutita juhtimine
Ilma personaalarvutita printimiseks pakub MP500 otseprintimist PictBridge'iga ühilduvatest foto- ja videokaameratest, populaarsetest mälukaartidest või mobiiltelefonidest. Suur 6,3cm diagonaaliga vedelkristallekraan võimaldab lihtsat piltide eelvaadet, kontrolli, kaunistamist, lõikamist ning sisseehitatud pildi parandusfunktsioon lubab fotode korrigeerimist ilma personaalarvutit kasutamata. Need funktsioonid sisaldavad näovalgustajat, punaste silmade eelmaldajat ja värviefektide sobitamist. Madala resolutsiooniga piltide trükised – nagu need, mis pildistatud telefonikaameraga, parandatakse pildi optimeerimisfunktsiooni abil – sakiliste servade parandamine ja JPEG blokeerimismüra vähendamine. Kaablita printimine Bluetoothiga ühilduvatest telefonikaameratest ja pihuarvutitest on võimalik lisavarustuses oleva uue ülikompaktse BU-20 Bluetooth adapteriga, mis ühendatakse printeri PictBridge porti.

Kvaliteet, mis kestab
Suurema pleekimiskindluse saavutamiseks toetab printer Canoni uut ChromaLife100: Canoni tintide süsteemi, mis annavad erakordselt laia värvigamma ja spetsiaalset fotopaberit, mis on disainitud töötamiseks koos FINE trükipeadega. Selle tehnoloogia abil trükitud fotod on vastupidavuselt võrreldavad fotolabori piltidega. Trükised on pleekimiskindlad 100 aastat, kui neid hoitakse albumis, 30 aastat kui neid hoitakse klaasi all ja 10 aastat kui need on avatud õhu mõjudele.

Teravam skaneerimine
MP500 võimaldab kasutajale 1200 dpi-se eraldusvõimega skaneerimist. MP500l on multiskaneerimise funktsioon, mille abil võib skaneerida kuni 10 fotot kui mitut üksikut pilti üheaegselt ja automaatselt parandada viltused pildid. Skaneerimine PDF formaati loob skaneeritavatest dokumentidest PDF-id ilma failimuutmise tarkvara kasutamata. PDF faili lehekülgi võib kergesti korrastada ja sisestada eelnevalt loodud PDF failidesse. Automaatse OCR-i (optiline tekstituvastus) kaudu viiakse tekst mugavaks redigeerimiseks ja otsinguks PDF-faili.

Laitmatu paljundus
Lisaks kiirusele, mida oodatakse igalt suurepäraselt paljundusmasinalt, tutvustab MP500 Automaatse Vaate (AV) paljundust, kus dokument eelnevalt skaneeritakse, et anda optimaalsed tulemused tekstile, fotodele ja taustale. 4-1 paljundusega võib 4 algdokumenti paljundada ühele leheküljele.

Arenenud vahendikasutus
MP500l on ka Canoni täiustatud tarvikukasutussüsteem kahe paberisalvega – selleks, et printerit võiks laadida tavalise paberi ja fotovahenditega samaaegselt – nagu ka automaatne kahepoolne printimine ja sisseehitatud DVD/CD printimine.

Tindi kvaliteet
Printerite eraldiolevad tindimahutid kindlustavad, et ainult need tindid, mis otsa saavad, tuleb välja vahetada. Tindimahutil on valgusdioodid, mis helendavad ainult siis, kui mahuti paigutatud pessa õigesti. Kasutajad võivad jälgida tindi hulka ilma arvutiekraani kasutamata, sest valgusdioodid annavad mahuti tühjakssaamisest märku aeglase vilkumise ja kassetti tühjakssaamisest kiire vilkumisega.

Ühilduvad tarvikud
Canoni eelised konkurentide on täielikult realiseeritud kui trükkimiseks kasutatakse Canoni tarvikuid. Canoni vahendite mitmekülgne ja kasvav valik - sealhulgas uus taskukohane läikiv fotopaber igapäevaseks kasutamiseks (GP-501) – on arendatud töötamiseks koos Canoni FINE tindipritsi tehnoloogiaga. Fotopaberid ja vahendid on kättesaadavad paljudes erinevates suurustes (krediitkaardist A4ni), formaatides (sealhulgas minikleepsud) ja viimistlustega (matist poolläikivani ja eriti suure läikeni). PIXMA MP500-ga kasutamiseks sobib ideaalselt ka kahepoolne fotopaber (PP-101D 13 x 18cm ja PP-101D A4) ning professionaalne fotopaber (PR-101).

Tarkvara
• MP Navigaator 2.0 – aitab kasutajal saada koheseid optimaalseid tulemusi minimaalse murega. Kasutajad lihtsalt valivad vajaliku protsessi ja soovitud väljundi.
• Lihtne Fotoprintimine – annab fotode printimiseks kolm lihtsat sammu, aitab vahendite valikul, seadistamisel ja foto efektide määramisel.
• Lihtne veebiprintimine (ainult Windows) – asub Internet Exploreri tööribal, et lihtsustada veebilehe printimist.
• CD-LaberPrint – lihtsustab otseprintimist printimiseks valmisolevatele CD-ROMidele ja DVD'dele.
• Skaneerimistarkvara CuneiForm – võimas tekstituvastusrakendus, mis skaneerib teksti, et muuta see toimetamise jaoks arusaadavateks tähemärkideks/infoks. Säästab aega ja suurendab tootlikkust muutes kiiresti PDF failid ja paberivirnad tekstitöötluse ja arvutustabeli dokumentideks.
• Arcsoft Fotostuudio – kujutise redigeerimise programm, mis esitleb automaatset värvi ja tooni parandust, kloonimist, animeeritud 3D teksti ja üle 40 efekti.


MP500 ühildub Windows 98/Me/2000/XP ja Apple operatsioonisüsteemidega alates MacOS X v10.2.1-st.