NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP510

Fotokvaliteediga multifunktsionaalne seade, mis kasutab trükkimiseks eraldi tindimahuteid, et saaksid kokku hoida printimise hinna pealt. Prindi fotosid ilma arvutita otse mälukaartidelt, kaamerast või mobiiltelefonist.

• Kõrgekvaliteediline kopeerimine, sealhulgas duaalne värvigamma töötlemise tehnoloogia elutruuks värvide reprodutseerimiseks
• Taskukohane kiire fotolaborikvaliteediga printimine kodus täiustatud FINE (täisfotolitograafia tindipihusti tehnoloogia) prindipeade tehnoloogiaga kaunite fotode printimiseks, mis ChromaLife1001 süsteemi toel peavad vastu kuni 100 aastat
• Otseprintimine kõikidel mudelitel PictBridge kaudu või otse mälukaardilt, võimalik on kasutada ka täiendavat IrDA ühendust ja lisavarustusse kuuluvat Bluetooth sõlme
• Lihtsalt kasutatav 1,9’’ (4,7 cm) värviline vedelkristallekraan kujutiste eelvaadeteks ja menüüde sirvimiseks
• Eraldi tindikassettidega printimine uue madala hinnaga

Täiustatud paljundamine
Fotode ja dokumentide kopeerimisel on duaalse värvigamma töötlustehnoloogia areng saavutanud veelgi elutruuma värvide reprodutseerimise. Gradatsioonid säilivad kvaliteetsena ka kõige värvikirevamate piltide puhul, sest kasutatakse kaht tüüpi värviruumi analüüsi: printer reprodutseerib identselt värvid, mis kuuluvad selle prinditavasse värvigammasse ning ülejäänud värvitoonid valitakse värviruumi skaalalt nii, et tuginedes inimese värvitajule saada parimad võimalikud tulemused. MP510 kopeerimise kiirus on kuni 25 koopiat minutis mustvalge dokumendi ja 17 koopiat minutis värvilise dokumendi korral.Skanneri eraldusvõime on 1200 x 2400 dpi ning lisaks on olemas ka automaatse tumedusastme (AE) reguleerimise funktsioon.

Silmapaistev fotolaborikvaliteediga kiire printimine
Canoni FINE prindipead saavutavad eraldusvõime kuni 4800 x 1200 dpi, kasutades mikropihusteid, millest väljuvad tindipiisad on vaid 2 pl suurused, ning suurepärased fotolaborikvaliteediga fotod valmivad sekunditega. MP510-l läheb vaid 47 sekundit , et printida ääristeta 10 x 15 cm (4’’ x 6’’) foto.

Paindlik otseprintimine.
Kõikidel PIXMA „kõik ühes” fotoseadmetel on PictBridge’iga ühilduv otseprintimise võimalus kaameratest. Lisaks sellele on MP510-l ka mälukaardipesa, mis ühildub kõigi populaarsete digitaalsete fotoaparaatide ja videokaamerate mälukaartidega, lisades täiendava fotode otseprintimise võimaluse. Võimalik on juhtmeta IrDA ja valikuline Bluetooth printimine (lisavarustusse kuuluva Bluetooth sõlmega BU-20), mis on ideaalne mobiiltelefoniga jäädvustatud piltide talletamiseks paberile.

MP510 täiustatud funktsioonid
MP510-l on 1,9’’ (4,7 cm) värviline vedelkristallekraan, mis võimaldab piltide eelvaadet ja lihtsamat menüüde sirvimist. Lisaks sellele on MP510 seadmel kaks paberialust paberi söötmiseks kahel viisi: üheaegselt saab seadmesse laadida foto- ja tavapaberi, vältides ebamugavat paberivahetamist, kui vaheldumisi on vaja printida fotosid ja dokumente.

Eraldi tindid uue madala hinnaga
PIXMA PM510 „kõik ühes” fotoseadme eeliseks kasutajale on Canoni eraldi tindisüsteem uue madala hinnaga. Eraldi läbipaistvate tindikassettide kasutamine vähendab tindi raiskamist, sest iga värvikassetti võib asendada eraldi. Integreeritud Smart LED igal kassetil hoiatab, kui tint hakkab otsa saama ja näitab ka täielikku tühjenemist.