NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP600R

Edasiarendatud multifunktsionaalne seade, mis pakub kiiret fotokvaliteediga trükki, skaneerimist ja kopeerimist. Intuitiivne kasutajaliides koostöös Easy-Scroll Wheel ketaskontrolleriga ja värvilise ekraaniga teevad kasutamise eriti mugavaks ja lihtsaks. MP600R on MP600 Wi-Fi traadita ühendusega versioon.

• Intuitiivne kasutajaliides koos Easy-Scroll Wheel ketaskontrolleriga
• 6,3cm TFT LCD ekraan
• Fotolabori kvaliteet, maksimaalne lahutusvõime 9600 x 2400 dpi
• Prindib äärteta 10 x 15 cm foto umbes 28 sekundiga
• Fotode otseprintimine: PictBridge, mälukaardid, mobiiltelefonid, pihuarvutid
• 2400dpi-se eraldusvõimega skanner

Mugav kodune võrguprinter
MP600R sisaldab endas nii 802.11g/b traadita ühendust kui ka Ethernet võrgukaarti ja seega saad olenemata tingimustest printerit jagada kogu perega. Printeri uude või olemasolevasse võrku integreerimisega saab hakkama igaüks.

Intuitiivne personaalarvutivaba kasutamine
Kristallselge 6,3cm TFT ekraan ja ketaskontroller teeb MP600 kasutamise lihtsamaks kui kunagi varem. Vali lihtsalt läbi menüüde kerides õiged seaded. Vaata, vali, redigeeri ja trüki fotosid mõne liigutusega või kopeeri ja skaneeri muretult kasutades uut sõbralikku kasutajaliidest.

Parimate fotolaborite kvaliteet
Suur 9600 x 2400 dpi lahutusvõime garanteerib detailsed ja erksate värvidega fotolabori kvaliteediga fotod. Ülim kvaliteet on saavutatud kasutades Canoni FINE prindipeatehnoloogiat, mis suudab trükkida 1pikoliitri suuruste tindipiiskadega. ContrastPLUS tehnoloogia koos lisa värvainel baseeruva musta tindiga tagab fotode värvide lisasügavuse ja kontrasti.

Suure kiirusega paljundamine ja fotoprintimine
Prindi fotolabori kvaliteediga 10 x 15cm foto kõigest 28 sekundiga. Naudi pidevat ja kiiret ääristeta fotoprintimist ja kopeerimist kõigis formaatides kuni A4 suuruseni. Lõika kasu kiirest kopeerimiskiirusest kuni 30lk/min mustvalgelt ja 24lk/min värviliselt. Duaalne värvigamma töötlemine tagab tõesed värvide reproduktsioonid.

Printimine otse kaamerast, mälukaardilt või telefonist
Prindi fotosid otse PictBridge ühilduvatest video- ja fotokaameratest ning mälukaartidelt ilma oma personaalarvutit sisse lülitamata. Või prindi fotosid otse mobiiltelefonidest läbi IrDA liidese või lisavarustuses oleva Bluetooth võrgukaardi.

Kvaliteetne skaneerimine
Sisseehitatud skanneri eraldusvõime 2400 x 4800 dpi-d tagab teravad ja selged värvilised skaneeringud. USB2.0 liides kiirendab tunduvalt kujutise laadimist arvutisse.

Edasiarendatud materjalikasutus
See nutikas kõik-ühes seade suudab printida trükitavatele DVD/CD plaatidele, automaatselt kahepoolselt printida ja kopeerida. Lehesöötja ja paberikassett võivad hoida mõlemad nii foto- kui ka tavapaberit ning nende vahel vahetamine toimub arvutis mõne hiireklikiga.

Kauakestvad trükised
Canoni ChromaLife100 süsteem tagab imeilusad fotod, mis kestavad kuni 100 aastat. Kasutades FINE trükipead, Canoni originaaltinte ja originaalpaberit on võimalik luua kauakestvaid, detailirohkeid ja tõeste värvidega ääristeta fotosid kuni A4 suuruses.

Ökonoomiline tindikasutus
Uus tindikasutussüsteem minimiseerib tindi kasutust trükkimisel ja seega kestavad tindikassetid kauem. Mustvalgete fakside, printide, koopiate trükkimiseks kasutatakse ühte kassetti ja värvilise trüki puhul 4 eraldi tindimahutit.