NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP750

PIXMA MP750 on suurepärane kombinatsioon fotoprinterist, skannerist ja paljundusmasinast. Seadme mitmekesiste funktsioonide hulgas on näiteks automaatne dupleksprintimine, kaks paberiallikat, automaatne originaalisöötur ja PictBridge-ühilduvus.

Tõeliselt multifunktsionaalne
Stiilse ja kvaliteetse disainiga PIXMA MP750 on tõeliselt ruumi ja aega säästev töövahend. Fotoprinter, skanner ja koopiamasin on ühendatud kompaktsesse seadmesse, mis vähendab nii hooldus- kui ruumikulu.

Kiire printimine ja paljundamine
Kõrge prindi- ja kopeerimiskiirus (25 lk/min must-valgelt ja 17 lk/min värviliselt) annab võimaluse produktiivselt töötada. Ka ääristeta fotod formaadis 10 x 15 cm, 13 x 18 cm ja A4 valmivad MP750 abil mõne hetkega. Seadet saab kasutada ka arvutist iseseisvalt tavalise koopiamasinana.

Professionaalne fotolabori kvaliteet
Unikaalne ContrastPLUS tehnoloogia kasutab värvainepõhist lisatinti, et tõsta prinditulemuste värvisügavust ja kontrastsust. Canoni FINE-prindipea tagab, et iga detail tabatakse täpselt, seda tänu 2 pl suurustele tindipiiskadele ja 4800 x 1200 dpi lahutusvõimele.

Eraldi tindimahutite tehnoloogia
Kõiki viit tindikassetti saab vastavalt vajadusele eraldi vahetada ning pooltühje tindimahuteid ei pea enam ära viskama. Tinditaset saab kontrollida nii LCD-ekraanilt kui mahutitelt.

Kiire ja lihtne skaneerimine
Täpsete skaneerimistulemuste tagamiseks on MP750 integreeritud skanner lahutusvõimega 2400 x 4800 dpi ning värvisügavusega 48/24-bitti. Andmevahetus arvutiga toimub läbi kiire USB 2.0 liidese. Aega aitab säästa ka multi-foto režiim, mis võimaldab mitu fotot korraga skaneerida.

Otseprintimine digikaameratest
MP750 abil on fotode digikaamerast printimine kiire ja mugav ning selleks ei ole vaja arvutit. Seade toetab universaalset PictBridge-standardit, mida rakendatakse paljudes kaasaegsetes digifoto- ja digivideokaamerates.

Avarad võimalused
Produktiivsust aitavad tõsta 35-leheline automaatne originaalisöötur, kaks mugavat paberiallikat, CD-R/DVD toorikutele printimise võimalus ja automaatne kahepoolne printimine. Suur taustavalgustusega LCD-ekraan ja kasutajasõbralik tarkvara tagavad, et töö on lihtne ja mugav. MP750 ühildub nii Windows kui Macintosh-operatsioonisüsteemidega.