NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP760

Canon PIXMA MP760 on tippklassi multifunktsionaalne toode, mis on varustatud filmiadapteriga 35mm filmi skaneerimiseks. Seade on terviklik fotoprintimisplatvorm nii digi- kui analoogkujul originaalide väljastamiseks. Esimese Canoni MFP-na on seadmel 2,5” LCD-värviekraan ja lihtne kasutajaliides piltide kiireks vaatamiseks, reguleerimiseks ja printimiseks. Printer kasutab sama 5-tindiga ContrastPLUS prindimootorit, mida Canoni tunnustatud PIXMA iP4000 fotoprintergi – MP760 suudab väljastada 10 x 15 cm formaadis ääristeta foto kõigest 36 sekundiga.

MP760 peamised omadused on järgmised:
• Fotoprinter - 4800 x 1200 dpi, 2 pikoliitrised tindipiisad, ContrastPLUS tehnoloogia, läbipaistvate tindikassettide süsteem
• Dokumendiprinter – mustvalgelt 25 lk/min, värviliselt 17 lk/min
• Filmiadapteriga lameskanner – täisvärvides 2400 x 4800 dpi skaneerimine, 6 x 35 mm filmiadapter
• 2,5” värvi-LCD – kvaliteetseks ja mugavaks piltide eelvaateks mälukaardilt või filmilt
• Värvipaljundamine – mustvalgelt 25 koopiat minutis, värviliselt 17 koopiat minutis
• USB 2.0 liides
• 2 paberiallikat – lehesöötur ja paberikassett
• Kahepoolne printimine ja paljundamine
• CD-R/DVD toorikutele printimine
• Otseprintimine kaamerast või mälukaardilt – PictBridge-ühilduv

Kõik-ühes seade
Ainult üks kaabel, üks toiteallikas, üks draiver ja üks investeering – MP760 säästab aega, ruumi ja kulusid. Canoni unikaalne paberisöödusüsteem võimaldab hoida printeris samaaegselt nii tava- kui fotopaberit, mis võimaldab mugavalt nende kahe materjali vahel valida. Tänu spetsiaalsele mugavale kassetile võimaldab MP760 ka kiiret CD-R ja DVD-toorikutele printimist. Automaatset kahepoolset printimist saab kasutada nii dokumentide kui fotode printimisel ja paljundamisel.
Koopiafunktsioonide hulgas on ka kaks-ühele kopeerimine, „sobita-lehele” ja ääriseta koopia. Uus “tuhmumist parandav koopia” funktsioon elavdab automaatselt vanade dokumentide ja fotode tuhmunud värvid.

Isiklik fotolabor
Arvuti vahenduseta printimise toetamiseks (olenemata sellest kas originaal asub filmil või mälukaardil) on seadmel uus 2,5” LCD-värviekraan, mille abil on mugav pilte vaadata, valida ning vajadusel enne printimist ümberkadreerida.

PictBridge-ühilduvus tagab otseprintimise kõigist standardit toetavatest digifoto- ja digivideokaameratest. Fotosid saab printida ka otse kõigilt populaarsetelt mälukaartidelt tänu spetsiaalsele mälukaardipesale . MFP abil saab luua fotoregistrilehti, et mälukaardilt soovitud fotod mugavalt välja valida ning printida. Kasutaja saab prinditud registrilehel soovitud pisipildid ära märkida ning leht skaneeritakse seejärel uuesti sisse.

MP760’sse on integreeritud kompaktne filmiadapter. Spetsiaalne hoidik võimaldab korraga skaneerida kuni 6 kaadri pikkuse 35mm filmiriba või kuni 4 raamitud slaidi ning seda erakordse kvaliteediga fotosuurendusteks kuni 2400 x 4800 dpi lahutusvõimega ning 48-bitise värvisügavusega.

Draiveritarkvara tuvastab ja kõrvaldab skaneeritud kujutistelt tolmust ja kriimustustest põhjustatud vead. Pleekimise korrigeerimise funktsioon taastab vanade fotode pleekinud värvid ning teralisuse korrigeerimise funktsioon kõrvaldab suure ISO-arvuga filmide kujutistelt teralisuse efekti.

FINE-prinditehnoloogia, millel MFP baseerub, on kohandus Canoni kiibitootmise tehnoloogiast, ning võimaldab luua mikroskeemidega võrreldava töökindluse ja täpsusega prindipeasid. Mikropihustid suudavad väljastada miljoneid 2 pikoliitri suuruseid tindipiisku sekundis, mis kindlustab, et paberile jõuab lühema ajaga rohkem tinti ning tulemused valmivad kiiresti, täpselt, selgelt, suurepärase värviühtlusega ning teralisuseta.

Paremad tindid, parem kontrast, jäägivaba
Canoni ContrastPLUS tehnoloogia võimaldab kasutada printimiseks pigmendipõhist musta tinti, mis tagab selge ja terava teksti ning värvainepõhiseid värvitinte, mis tagavad kõrge kontrastsuse ja suurepärased fotod. Eri värvi tinte säilitatakse eraldi vahetatavates läbipaistvates tindimahutites. Jääkide vähendamiseks tuleb vahetada ainult tühjakssaanud mahuti. Kui mingi tint hakkab otsa lõppema, siis ilmub arvuti ekraanile vastav teade ning tööd ei alustata, kui seadmes pole piisavalt tinti terve töö lõpetamiseks. Eraldiseisvaks kasutamiseks kuvatakse tindiinfo ka seadme LCD-ekraanil.

Kiire ja lihtne
MP760 mustvalge paljunduskiirus on 25 A4-formaadis koopiat minutis ning seadmega saab paljundada ääriseta kuni A4-formaadis. Draiveri „Skaneeri PDF-i” funktsiooniga saab paberdokumente skaneerida otse PDF-faili. Kiire multifoto režiimiga saab skaneerida korraga kuni 10 fotot: tulemuseks on eraldiseisvad, sirgete servadega pildifailid. Paberiummistuste vältimiseks avaneb eesmine väljastusalus automaatselt printimise või paljundamise alustamisel.

Sobivad materjalid
Canoni suurepärane printeritehnoloogia annab kõige paremad tulemused Canoni fotomaterjalide ja tintide kasutamisel. Mitmekülgne ja pidevalt suurenev materjalivalik on töötatud välja spetsiaalselt Canoni FINE tinditehnoloogiaga koos kasutamiseks. Kui prindid Canoni fotopaberile Pro (PR-101), siis säilivad MP760-ga prinditud fotod albumis 100 aastat.

Fotopaberit ja materjale on saadaval eri formaatides, mõõtmetes ja viimistlusega. Valiku hulka kuuluvad kahepoolne fotopaber (PP-101D 5”x7” ja PP-101D A4), albumikomplektid, mis koosnevad kahepoolsest fotopaberist ja albumikaantest (PAK-101 5”x7” ja PAK-101 A4), krediitkaardiformaadis läikiv fotopaber (GP-401), minikleebised (PS-101) ning parimate tulemuste saamiseks ja 100-aastase säilivuse tagamiseks fotopaber Pro (PR-101).