NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP780

PIXMA MP780 on suurepärane kombinatsioon fotoprinterist, skannerist, paljundusmasinast ja faksist. Seadme mitmekesiste funktsioonide hulgas on näiteks automaatne dupleksprintimine, kaks paberiallikat, automaatne originaalisöötur, PictBridge-ühilduvus ja Super G3 faks.

Tõeliselt multifunktsionaalne
Stiilse ja kvaliteetse disainiga PIXMA MP780 on tõeliselt ruumi ja aega säästev töövahend. Fotoprinter, skanner, faks ja koopiamasin on ühendatud kompaktsesse seadmesse, mis vähendab nii hooldus- kui ruumikulu. Et kulusid veelgi optimiseerida, on seadme kõik viis tindikassetti eraldi vahetatavad.

Kiire printimine ja paljundamine
Kõrge prindi- ja kopeerimiskiirus (25 lk/min must-valgelt ja 17 lk/min värviliselt) annab võimaluse produktiivselt töötada. Ka ääristeta fotod formaadis 10 x 15 cm, 13 x 18 cm ja A4 valmivad MP780 abil mõne hetkega. Seadet saab kasutada ka arvutist iseseisvalt tavalise koopiamasinana.

Professionaalne fotolabori kvaliteet
Unikaalne ContrastPLUS tehnoloogia kasutab värvainepõhist lisatinti, et tõsta prinditulemuste värvisügavust ja kontrastsust. Canoni FINE-prindipea tagab, et iga detail tabatakse täpselt, seda tänu 2 pl suurustele tindipiiskadele ja 4800 x 1200 dpi lahutusvõimele.

Kiire faksiedastus
Kiire Super G3 modem edastab lehekülje kuni 3 sekundiga ning Canoni UHQ-tehnoloogia tagab, et ka väikseid detaile sisaldavad dokumendid edastatakse veatult ja kvaliteetselt. Juhul, kui paber või tint peaks lõppema, slavestatakse kõik saabuvad faksid 250-lehelisse faksimälusse, kust saab need hiljem mugavalt välja printida.

Kiire ja lihtne skaneerimine
Täpsete skaneerimistulemuste tagamiseks on MP780 integreeritud skanner lahutusvõimega 2400 x 4800 dpi ning värvisügavusega 48/24-bitti. Andmevahetus arvutiga toimub läbi kiire USB 2.0 liidese. Aega aitab säästa ka multi-foto režiim, mis võimaldab mitu fotot korraga skaneerida.

Otseprintimine digikaameratest
MP780 abil on fotode digikaamerast printimine kiire ja mugav ning selleks ei ole vaja arvutit. Seade toetab universaalset PictBridge-standardit, mida rakendatakse paljudes kaasaegsetes digifoto- ja digivideokaamerates.

Avarad võimalused
Produktiivsust aitavad tõsta 35-leheline automaatne originaalisöötur, kaks mugavat paberiallikat, CD-R/DVD toorikutele printimise võimalus ja automaatne kahepoolne printimine. Suur taustavalgustusega LCD-ekraan ja kasutajasõbralik tarkvara tagavad, et töö on lihtne ja mugav. MP780 ühildub nii Windows kui Macintosh-operatsioonisüsteemidega.