NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MP830

See võimas multifunktsionaalne seade toob kasutajani kiire värvitrükkimise, faksimise, paljundamise ja skaneerimise ning lisaks sellele on võimalik ka kiire fotolabori kvaliteediga piltide trükkimine otse kaameratest või mälukaartidelt.

• Värviline printer, faks, paljundusmasin ja skanner
• Trükkimise kiirus 30 lehte minutis mustvalgelt ja 24 lehte minutis värviliselt
• Super G3 faks
• 2 väljastusalust
• 35 lehte mahutav automaatne kahepoolne dokumendisöötja
• Kahepoolne printimine ja CD/DVD printimine
• Printimise lahutusvõime kuni 9600 x 2400 dpi-d
• Skaneerimise lahutusvõime kuni 2400dpi-d
• Otseprintimine mälukaartidelt ja PictBridge toetavatest kaameratest

Multifunktsionaalsuse suurepärasus
Aseta oma lauale uus MP830 ja naudi fakti, et nüüdsest hoolitseb üks seade nii värvilise printimise, faksimise, paljundamise kui ka skaneerimise eest. MP830 pole mitte ainult odav lahendus, vaid säästab ka märkimisväärselt ruumi.

Suure kiirusega printimine ja paljundamine
Prindi ja kopeeri kiirusega kuni 30 lehte minutis mustvalgelt ja 24 lehte minutis värviliselt. Või trüki postkaardi mõõdus ääristeta fotolabori kvaliteediga foto 35 sekundiga.

Kiire Super G3 faks
Kiire Super G3 modem edastab lehekülje kuni 3 sekundiga ning Canoni UHQ-tehnoloogia tagab, et ka detailirohked dokumendid edastatakse veatult ja kvaliteetselt. Juhul, kui paber või tint peaks lõppema, salvestatakse kõik saabuvad faksid 250-lehelisse faksimälusse, kust saab need hiljem mugavalt välja printida.

Mugav töötada
Automaatne kahepoolne dokumendisöötur, mis mahutab kuni 35 lehte võimaldab kiirelt ja mugavalt faksida, kopeerida või skaneerida ka kahepoolseid dokumente. MP830 suurteks plussideks on ka 2 väljastusalust ja DVD/CD printimise võimalus.

Eriline prindikvaliteet
Canoni FINE tehnoloogia kasutamine koostöös kõigest 1pl suurustega tindipiiskadega võimaldab lahutusvõimet kuni 9600 x 2400 dpi-d.

Kvaliteetne skaneerimine
MP830 suudab skaneerida kuni 2400 x 4800 dpi-se lahutusvõimega. USB2.0 ühenduvus kiirendab tunduvalt dokumentide saatmist arvutist printerisse.

Otseprintimine digikaameratest
MP830 abil on fotode digikaamerast printimine kiire ja mugav ning selleks ei ole vaja arvutit. Seade toetab universaalset PictBridge-standardit, mida rakendatakse enamikes kaasaegsetes digifoto- ja digivideokaamerates. Sisseehitatud kaardilugeja toetab kõiki laialtlevinud mälukaarte ja MP830 6,3cm diagonaaliga vedelkristall ekraan võimaldab kiiret piltide eelvaadet.

Professionaalne fotolabori kvaliteet
Canoni ChromaLife100 tehnoloogia koostöös Canoni originaaltintide ja paberiga tagab selle, et trükitud fotod oleksid sama säravad kui alguses ka mitmete aastate pärast.

Ökonoomiline tindikasutus
Uus tindikasutussüsteem minimiseerib tindi kasutust trükkimisel ja seega kestavad tindikassetid kauem. Mustvalgete fakside, printide, koopiate trükkimiseks kasutatakse ühte kassetti ja värvilise trüki puhul 4 eraldi tindimahutit.