NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX320

Kompaktne multifunktsionaalne tindiseade, millel värvikassetid eraldi, et kulusid kokku hoida. PIXMA MX320 võimaldab paljundada, faksida ja skannida 30-lehelist originaalisööturit kasutades.

• Multifunktsionaalne tindiseade: printer, skanner, paljundusmasin ja faks
• Laserseadmega võrdne kiirus 7,5/4,5 lk/min (must-valgelt/värviliselt)
• 30-leheline originaalisöötur
• Iseavanev paberialus
• Täisgraafiline vedelkristallekraan
• Skannimine otse USB-seadmele
• FINE kassetid ja 2 pl tindipiisad
• ChromaLife100+ tindisüsteem
• Lisavarustuses Bluetoothi liides

Suurepärased fotod ja dokumendid sekunditega
Canon'i FINE tindikassetid ja 2pl suurused tindipiisad tagavad nii terava ja puhta must-valge kui ka fotolaberi kvaliteediga värvilised trükised.

Laserseadme kiirus ja kvaliteet
MX320 väljastab trükiseid kiirusega 7,5lk/min must-valgelt ja 4,5lk/min värviliselt. Tänu FINE tindikassetidele iseloomulikule kiirusele ja selgusele on tulemuseks kvaliteetsed trükised ja suurendatud tootlikus.

Lihtne skannimine ja paljundamine 30-lehelise
PIXMA MX320'ne 1200x2400 dpi'ne eraldusvõime tagab kvaliteetse skannimise ja seadme 30-leheline originaalisöötur muudab skannimise ja paljunduse kiireks ja mugavaks. Kahepoolne, kaks-ühele ja neli-ühele paljundamine hoiab kokku nii aega kui ka paberit.

Automaatne skannimiserežiim analüüsib dokumenti ja valib optimaalseima seadistuse dokumendi skannimiseks ja kujutise salvestamiseks.

Kiire faksimine
Super G3 33.6kbps'ine faks on kiire ja usaldusväärne. MX320 abil on võimalik faksida dokumendid otse personaalarvutist, hoiate kokku aega ja raha, sest kaob vajadus saadetavad dokumendid eelnevalt printida. Automaatse originaalisöötja abil on mitme lehe korraga faksimine imelihtne. MX320 salvestab kuni 20 kiirvalimisnumbrit, võimaldab järjestikust edastamist ja seadme 50-leheküljeline mälu salvestab tindi või paberi otsa saamisel kõik sissetulevad faksid, et neid hiljem muretult välja printida.

Skannimine USB-mälupulgale
Printeri USB-sisendi abil on võimalik skannida otse mälupulgale, mis teeb skannitud dokumentide jagamise kiireks ja mugavaks.

FINE tindikassetid
MX320 trükib fotolabori kvaliteediga 10x15 ääristeta foto kõigest 45 sekundiga. Tänu 2pl suurustele tindipiiskadele ja 4800x1200dpi suurusele eraldusvõimele on trükised elavad ja müravabad.

ChromaLife100+ tindisüsteem
ChromaLife100+ tindid tagavad ilusad, kauakestvad fotod, mis peavad vastu kuni 300 aastat.

PictBridge ja lisavarustuses Bluetooth
PictBridge liidese abil on võimalik printida ükskõik millisest printeriga ühilduvast digitaalkaamerast. Lisavarustuses oleva BU-30 Bluetooth adapteri abil saad printida ükskõik millisest Bluetooth toega seadmest.

Komplektis tarkvara
Canon MP Navigator EX tarkvara teeb skannitud dokumentide haldamise imelihtsaks. Easy-PhotoPrint EX tarkvara pakub laia valiku erinevaid pildiparendusfunktsioone, nagu automaatne punasilmsusevähendamise ja fotoparendus.

Toetatud operatsioonisüsteemid
Windows ja Mac OS X operatsioonisüsteemidega ühilduv.