NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX340

PIXMA MX340 on WiFi-ühendusega kiire ning nutikas multifunktsionaalne seade, mis on ideaalne koju või väikekontorisse. Seadmel on Super G3 faks, 30-leheline originaalisöötur ning trükikiirus 8,4/4,8 tolli/minutis (must-valgelt/värviliselt).

• Multifunktsionaalne tindiseade: printer, skanner, paljundusmasin ja faks
• WiFi tugi
• Super G3 faks, USB-mälupulgale salvestamine
• 30-leheline originaalisöötur
• Laserseadmega võrdne kiirus 8,4/4,8 ipm (must-valgelt/värviliselt)
• USB-lt skannimine ja printimine
• Ääristeta foto ligikaudu 43 sekundiga
• ChromaLife100+ tindisüsteem


Jagage neli-ühes piiranguteta funktsioonalsust
Prindi, skanni, paljunda ja faksi ükskõik kust, kontorist või kodust Wi-Fi ühendusega. Selle võrguühendusega kõik-ühes seadme abil on materjali jagamine üle võrgu mugav ning pole vaja kasutada kohmakaid ühenduskaableid.

Kiire faksimine
Super G3 33.6kbps'ine faks on kiire ja usaldusväärne. Sissetulevaid fakse on võimalik salvestada sisemisele mälule ning seejärel mälukaardile või USB-mälupulgale, nii saab dokumente välja printimata vaadata ja arhiveerida

Kiire dokumentide käsitlemine
Skanni, paljunda või faksi automaatselt, kiirelt ning tõhusalt suuri dokumente tänu sisseehitatud 30-lehelisele automaatsele originaalisööturile. Skannitud dokumentide salvestamine kompaktseteks PDF-failideks on ideaalne dokumentide salvestamiseks või saatmiseks e-mailile.

Realistlikud trükikiirused
Canon kasutab levinud ISO-standardit prindikiiruse mõõtmisel, see näitab printeri tegelikku prindikiirust ning seetõttu on sobiva PIXMA printeri valimine imelihtne. PIXMA MX340 trükib ühevärviliselt 8,4 tolli/min ja värviliselt 4,8 tolli/min. Canoni FINE-tehnoloogia, 2pl suuruste tindipiiskade ja lahutusvõime kuni 4800x1200dpi'd trükib ääristeta 10x15 cm foto kõigest 43 sekundiga.

Suurepärane fotopaljundus
Paljunda värvilisi fotosid, tekste ja pilte kiirelt ja täpselt. Dual Colour Gamut töötlustehnoloogia tagab suurepäraste värvidega trükised.

Skannimine ja printimine ilma arvutita
Skannige ja printige pdf ja jpeg faile otse USB-pulgalt või PictBridge(ainult printimine) toega seadmest.

Nutikas ja paindlik tarkvara
Easy-WebPrint EX abil on imelihtne dokumenti lõigata, redigeerida ja printida otse internetist. Auto Document Fix tarkvara tagab suurepärase kvaliteediga ning lihtsasti loetava teksti isegi värviliste dokumentide puhul. Auto Photo Fix II parandab laia hulga kujutistel tavaliselt esinevaid vigu.

Kiirelt ja lihtsalt
Quick Start tagab, et seadme funktsioonid on kohe töövalmis ning tänu intuitiivsele ja loogilisele kasutajaliidesele saate nendest maksimumi võtta.

Kauakestvad, ilusad fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab kauakestvad ning ilusad fotod. Kombinatsioon PIXMA MX340'st, originaalsest Canoni paberist ja tintidest kindlustab kõikide mälestuste säilitamise paberil mitmeks eluajaks.