NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX360

PIXMA MX360 on kompaktne ning taskukohane multifunktsionaalne seade, mis on ideaalne kasutamiseks kodus või väikekontoris. Seadmel on Super G3 faks, kuni 4800x1200 dpi'ne lahutus, PictBridge tugi ja hulk nutikaid funktsioone.

• Faksi ja automaatse originaalisöötjaga kõik-ühes seade
• Kuni 4800 x 1200 dpi'ne lahutus
• ISO prindikiirus 8,4 kujutist/min must-valgelt, 4,8 kujutist/min värviliselt
• 10x15 cm foto väljastus umbes 43 sekundiga
• USB-le skannimine
• Easy-WebPrint EX tarkvara
• Automaatne dokumendiparendus
• Täislahutusega videokaadri printimine
• PictBridge


Kvaliteetsed tulemused
Selle taskukohase kõik-ühes seadmega saate paljundada, printida, skannida ning faksida. Canoni FINE tinditehnoloogia ja lahutus kuni 4800 x 1200 dpi'd tagavad erksad ning läikivad fotod ning üliselged äridokumendid. Canoni duaalse värviskaala töötlemise tehnoloogia tagab ülitäpse värvide taasesituse isegi teise või kolmanda generatsiooni koopiate puhul.

30-leheline automaatne originaalisöötja
Integreeritud 30-lehelise automaatse originaalisöötjaga saate skannida, paljundada ja faksida suuremahulisi dokumente kiirelt ning minimaalse vaevaga.

Muljetavaldav kiirus
Nautige prindikiirust kuni 8,4 kujutist/min must-valgelt ja 4,8 kujutist/min värviliselt. Quick Start funktsiooniga on see seade töövalmis kõigest mõne sekundiga pärast sisselülitamist. 10x15 cm ääristeta foto väljastatakse umbes 43 sekundiga.

Kiire faks
33,6 kb/s Super G3 faks on kiire ja usaldusväärne. Kasutage seda iseseisva faksina või saatke faksid otse arvutisse, ilma neid eelnevalt välja printimata.

USB-le skannimine
Seadme esiküljel asuva USB-pesade abil saate PDF ja JPEG vormingus faile skannida ilma arvutita. Bluetooth ühendus on saadaval lisaseadmena ning selle abil saate printida otse Bluetoothiga ühilduvatest seadmetest.

PictBridge
PictBridge liidesega saab selle PIXMA seadme külge ühendada digikaameraid või telefone ning printida fotosid otse ilma arvutita.

Printige fotosid filmidest
Muutke oma Canoni digikaamera filmihetked kauniteks trükisteks Canoni Full HD Movie Print funktsiooniga. Taasesitage oma video arvutis ning jäädvustage kaader või kaadrid, mida soovite printida.

Nutikas tarkvara
Fotode printimine on ülilihtne tänu Easy-PhotoPrint EX tarkvarale, mis pakub funktsioone nagu punasilmsuse parendus ja näo silumine, mis vähendab pildil oleval näol kortse. Automaatne dokumendi parendus suurendab skanningute kvaliteeti ja loetavust, tehes nutikaid automaatseid parendusi igal leheküljel. Erinevate veebilehtede sisu saab kombineerida ja printida Easy-WebPrint EX tarkvaraga.

Kauakestvat fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab, et fotod säilivad suurepärasena kogu eluea. Canoni FINE trükipea, Canoni ehtsad tindid ja kvaliteetne Canoni paber tagavad nende tähtsate mälestuste säilimise ka tulevastele generatsioonidele.