NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX375

Kvaliteetseid väljatrükke võimaldav faksiga multifunktsionaal. Ühtaegu nii mitmekülgne kui ka taskukohane 30-lehelise automaatse dokumendisööturi ja tervikliku tarkvarapaketiga seade. FastFront-süsteemiga kompaktne disain.

• Faksi ja 30-lehelise automaatse dokumendisööturiga multifunktsionaal
• Kuni 4800 dpi, min 2 pl kvaliteet
• ISO ESAT: 8,7 kujutist/min mustvalge / 5,0 kujutist/min värviline
• ISO A4 kopeerimine: 23 sekundit
• FastFront-süsteemiga kompaktne disain
• Easy-WebPrint EX tõhusaks veebiprintimiseks
• Automaatse dokumendiparenduse täiustused
• Täis-HD videoprint

Kvaliteetsed tulemused nii kodus kui kontoris
Canoni mikroskoopiliste tindipiiskadega FINE-tinditehnoloogia ja kuni 4800 x 1200 dpi prindilahutus tagavad alati kvaliteetsed väljatrükid. Värviküllasest ja läikivast graafikast kuni silmapaistva teravusega äridokumentideni – see printer sobib ideaalselt nii koju kui ka väikekontorisse.

Tootlikkuse tõstja
Maksimaalset tootlikkust pakkuv täisintegreeritud 30-leheline automaatne dokumendisöötur muudab mahukate dokumentide skannimise, kopeerimise või faksimise lihtsaks ja kiireks.

Parem tulemus kiiresti ja väiksema kuluga
Suurepärane printimiskiirus: 8,7 kujutist/min mustvalgena ja 5,0 kujutist/min värvilisena. 10 x 15 cm ääristeta foto printimiseks kulub umbes 46 sekundit, A4-formaadis lehekülje kopeerimine võtab kõigest 23 sekundit. Canoni kahepoolne värvipaleti töötluse tehnoloogia võimaldab ilma aega raiskamata suurepärase kvaliteediga fotokoopiaid teha.

Tasuvus
Kasutades tõhusaid, 50% madalamat leheküljehinda pakkuvaid Canon XL tindikassette võite saavutada väiksema kuluga suurema printimismahu.

Ruumi säästev disain ja kasutuslihtsus
Kompaktne FastFront-süsteem tähendab, et paberit ja tindikassette on võimalik laadida printeri esiküljelt, lihtsustades selle kitsasse tööpaika mahutamist. Tänu kiirkäivitusfunktsioonile ei pea ootama, kuni printer „soojeneb”. Seade on toite sisselülitamisel praktiliselt silmapilkselt töövalmis ja võimaldab kohe kõiki toiminguid sooritama asuda.

Kiire faks
Super G3 faks on kiire ja usaldusväärne. PIXMA MX375 suudab faksida otse arvutist, ilma dokumenti esmalt välja printimata. Turvalisuse suurendamiseks saab hoida ära fakside kogemata valele numbrile saatmise kasutajate poolt.

Intelligentne tarkvara
Tarkvaraga Easy-WebPrint EX on võimalik hõlpsalt kombineerida erinevatel veebisaitidel olevat sisu. Automaatne dokumendiparendusfunktsioon Auto Document Fix optimeerib automaatselt skannitud dokumentide kvaliteeti ja loetavust. Turvalisuse suurendamiseks lisab tarkvara MP Navigator EX PDF-idele paroolid, mis piiravad juurdepääsu delikaatsetele dokumentidele nende redigeerimiseks ja printimiseks.