NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX395

Kompaktne, stiilne ja taskukohane faksivõimalusega kontorikombain 30-lehelise sisseehitatud automaatsööturi, tõhusate XL-kassettide ning ülikiire printimise ja kopeerimisega.

• Kompaktne ja stiilne kõik-ühes-seade automaatse dokumendisööturiga
• Printige XL FINE-kassette kasutades vähema raha eest rohkem
• Suurepärase kvaliteediga väljaprindid eraldusega kuni 4800 dpi ja FINE-kassetitehnoloogiaga
• Täielikult sisseehitatud 30-leheline automaatne dokumendisöötur kiireks skannimiseks, kopeerimiseks või faksimiseks
• A4 printimiskiirus (ISO ESAT): mustvalgelt 8,7 ja värviliselt 5 kujutist minutis
• A4 värvikoopia kiirus (ISO sFCOT) umbes 23 sekundit
• Looge PDF-faile; eraldage PDF- või JPEG-failidest teksti, kasutades tarkvara My Image Garden
• Skannige pilveteenustesse Evernote või Dropbox
• Nutikas veebiprintimine rakendusega Easy-WebPrint EX

Mitmekülgne kõik-ühes-seade koju või kontorisse
See kiire kõik-ühes-seade on varustatud FINE-kassetisüsteemiga ning on kompaktne ja stiilne – täiuslik igapäevaseks printimiseks, skannimiseks, kopeerimiseks ja faksimiseks. Tänu kompaktsele FastFront-disainile võtab see vähe ruumi ning tagab hõlpsa paberi laadimise ja tindi vahetamise.

Säästke tindi pealt
Printige vähema raha eest rohkem XL FINE-kassettidega, millega säästate teiste standardsete toodetega võrreldes lehe pealt kuni 50%. XL-kassettidega saate printida ka märgatavalt rohkem lehti ja tinti peab harvemini vahetama – täiuslik regulaarseks printimiseks.

Kiire mitme lehe kopeerimine, skannimine ja faksimine
Maksimaalset tootlikkust pakkuv täisintegreeritud 30-leheline automaatne dokumendisöötur muudab mahukate dokumentide skannimise, kopeerimise või faksimise lihtsaks ja kiireks.

Kvaliteetsed väljaprindid
Canoni mikroskoopiliste tindipiiskadega FINE-tinditehnoloogia ja kuni 4800 x 1200 dpi prindilahutus tagavad alati kvaliteetsed väljatrükid. Värviküllasest ja läikivast graafikast kuni silmapaistva teravusega äridokumentideni – see printer sobib ideaalselt nii koju kui ka väikekontorisse.

Kiire printimine ja kopeerimine
Nautige A4 ISO ESAT printimiskiirust mustvalgelt 8,7 ja värviliselt 5 kujutist minutis ning 10 x 15 cm ääristeta foto saate välja printida umbes 46 sekundiga; värvilise A4 lehe kopeerimiseks kulub umbes 23 sekundit. Tänu kiirkäivitusele on seade praktiliselt kohe pärast sisselülitamist kasutusvalmis.

Pilveteenustesse skannimine
Saate oma dokumente hõlpsalt otse pilveteenustesse Evernote või Dropbox skannida ning nendele peaaegu igast mobiilseadmest ligi pääseda.

Nutikas veebiprintimine
Nutikas internetist printimine minimaalsete kuludega. Kasutades rakendust Easy-WebPrint EX, saate hõlpsasti kombineerida mitme veebilehe sisu ja selle ühe dokumendina välja printida.