NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX435

Sisseehitatud Wi-Fi-funktsiooni ja automaatse dokumendisööturiga kõik-ühes-seade PIXMA MX435 on tänu oma suurtele printimiskiirustele ideaalselt kodukontorisse sobiv. FastFront-süsteemiga kompaktne disain.

• Wi-Fi- ja faksiga funktsionaalsusega multifunktsionaalne seade
• FastFront-süsteemiga stiilne ja üleni must korpus
• Kuni 4800 dpi, min 2 pl kvaliteet
• 30-leheline automaatsöötur
• ISO ESAT: 9,7 kujutist/min mustvalge / 5,5 kujutist/min värviline
• ISO A4 koopia: 21 sekundit
• Arvuti vahenduseta USB-mäluseadmele skannimine
• Easy-WebPrint EX tarkvara
• Täis-HD videoprint
• AirPrint tugi

Sobib kõikjale
Ükskõik, milliselt soovite sisustada oma kodukontorit, sobib see kompaktne kõik-ühes seade ideaalselt kõikjale. Tänu stiilsele mustale välimusele ja sisseehitatud WiFi toele, saate printida, paljundada, skannida ja faksida kõikjal.

Kõrge kvaliteet
Canoni minimaalselt 2 pl tindipiisku kasutav FINE-tinditehnoloogia ja kuni 4800 x 1200 dpi prindilahutus pakuvad vapustavaid värve ja teravat teksti – ideaalne äridokumentide või fotode printimiseks.

30-leheline automaatne originaalisöötja
Tänu täisintegreeritud 30-lehelisele automaatsööturile on mahukate dokumentide skannimine, kopeerimine või faksimine kiire ja lihtne. Skannimine ja kompaktseks PDF-failiks salvestamine sobib suurepäraselt arhiveerimiseks. Lisaks saate tõhusa töövoo tagamiseks dokumente skannida ja otse e-kirjale manustada.

Produktiivne ja kiire
Nautige printimiskiirust 9,7 kujutist/min mustvalgena ja 5,5 kujutist/min värvilisena. 10 x 15 cm ääristeta foto printimiseks kulub umbes 46 sekundit, samas kui A4-formaadis lehekülje kopeerimine võtab kõigest 21 sekundit. Tänu kiirkäivitusele on seade praktiliselt kohe pärast sisselülitamist kasutusvalmis.

Hinna ja kvaliteedi suhe
Kui soovite veelgi säästa, võite saavutada väiksema kuluga suurema printimismahu, kasutades tõhusaid, 50% madalamat leheküljehinda pakkuvaid Canon XL tindikassette.

Ruumi säästev disain ja kasutuslihtsus
Kompaktne FastFront-süsteem tähendab, et paberit ja tindikassette on võimalik laadida printeri esiküljelt, lihtsustades selle kitsasse tööpaika mahutamist. Tänu kiirkäivitusfunktsioonile ei pea te ootama, kuni printer „soojeneb”. Printer on toite sisselülitamisel praktiliselt silmapilkselt töövalmis ning võimaldab kohe kõiki funktsioone kasutama hakata.

Kiire faksimine
Super G3 faks on kiire ja usaldusväärne. Sissetulevad faksid saab vaatamiseks ja digitaalsel kujul jäädvustamiseks PDF-failina USB-mäluseadmele salvestada. Lisaks saate vähendada kulusid, valides, mida välja printida.

Nutikas tarkvara
Haarake ohjad veebist printimisel, kombineerides tarkvaraga Easy-WebPrint EX hõlpsalt erinevatel veebisaitidel olevat sisu. Skannitud dokumentide kvaliteedi ja loetavuse automaatse optimeerimise muudab lihtsaks tarkvara Auto Document Fix. Turvalisuse suurendamiseks lisab tarkvara MP Navigator EX PDF-idele paroolid, mis piiravad juurdepääsu delikaatsetele dokumentidele nende redigeerimiseks ja printimiseks.

Kaugprintimine iPhone'ist või iPadist
Apple'i AirPrinti tugi võimaldab teil ühilduvast mobiilsideseadmest otse seadmesse PIXMA MX435/MX434 printida.