NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX455

Selle stiilse ja kompaktse WiFi-toega kontorikombainiga saate mitmele lehele kopeerida ja skannida ning sellel on ka sisseehitatud 30-leheline automaatne dokumendisöötur. Printige hõlpsalt pilte oma nutitelefonist või tahvelarvutist või skannige neid oma seadmetesse.

• Kompaktne ja stiilne kontorikombain automaatse dokumendisööturi ja WiFi-ga
• Printige XL FINE-kassette kasutades vähema raha eest rohkem
• Täielikult sisseehitatud 30-leheline automaatne dokumendisöötur kiireks skannimiseks, kopeerimiseks ja faksimiseks
• Suurepärase kvaliteediga väljaprindid eraldusega kuni 4800 dpi ja FINE-kassetitehnoloogiaga
• Printige populaarsetest nutitelefonidest/tahvelarvutitest ja skannige neisse Apple AirPrinti tugi
• Skannige PDF- ja JPEG-faile otse USB-mälupulgale
• A4 printimiskiirus ISO ESAT: mustvalgelt 9,7 ja värviliselt 5,5 kujutist minutis A4 värviline koopia umbes 21 sekundiga
• Looge PDF-faile; eraldage PDF- või JPEG-failidest teksti, kasutades tarkvara My Image Garden
• Skannige pilveteenustesse Evernote või Dropbox
Nutikas veebiprintimine rakendusega Easy-WebPrint EX


Kompaktne WiFi-toega kõik-ühes-seade
See kompaktne, üleni musta läikiva disaini ja sisseehitatud WiFi-ühendusega kõik-ühes-seade sobib täiuslikult printimiseks, kopeerimiseks, skannimiseks ja faksimiseks – just seal, kus vaja. Sellel on ka FastFront-ehitus, mis lihtsustab paberi laadimist ja tindi vahetamist – täiuslik printer, kui otsite igapäevast funktsionaalsust kodus või väikekontoris.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
Canoni rakendus Easy-PhotoPrint pakub võimalust igal pool kodus oma mobiiliseadmetest printida ja isegi skannida. Rakenduse Apple AirPrint toega saate printida ka fotosid, e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente otse oma Apple’i iPhone’ist, iPadist ja iPod Touchist.

Säästke tindi pealt
Printige vähema raha eest rohkem XL FINE-kassettidega, millega säästate teiste standardsete toodetega võrreldes lehe pealt kuni 50%. XL-kassettidega saate printida ka märgatavalt rohkem lehti ja tinti peab harvemini vahetama – täiuslik regulaarseks printimiseks.

Kiire mitme lehe kopeerimine, skannimine ja faksimine
Maksimaalset tootlikkust pakkuv täisintegreeritud 30-leheline automaatne dokumendisöötur muudab mahukate dokumentide skannimise, kopeerimise või faksimise lihtsaks ja kiireks.

Kvaliteetsed väljaprindid
Canoni mikroskoopiliste tindipiiskadega FINE-tinditehnoloogia ja kuni 4800 x 1200 dpi prindilahutus tagavad alati kvaliteetsed väljatrükid. Värviküllasest ja läikivast graafikast kuni silmapaistva teravusega äridokumentideni – see printer sobib ideaalselt nii koju kui ka väikekontorisse.

Kiire printimine ja kopeerimine
Nautige A4 ISO ESAT printimiskiirust: mustvalgelt 9,7 ja värviliselt 5,5 kujutist minutis ning 10 x 15 cm ääristeta foto saate välja printida umbes 46 sekundiga; värvilise A4 lehe kopeerimiseks kulub umbes 21 sekundit. Tänu kiirkäivitusele on seade ka sekunditega pärast sisselülitamist kasutusvalmis.

Pilveteenustesse või USB-le skannimine
Saate oma dokumente hõlpsalt otse pilveteenustesse Evernote või Dropbox skannida ning nendele peaaegu igast mobiilseadmest ligi pääseda. Esiküljel asuv USB-port laseb teil ka ilma arvuti vahenduseta USB-mälupulgale skannida.

Nutikas veebiprintimine
Nutikas internetist printimine minimaalsete kuludega. Kasutades rakendust Easy-WebPrint EX, saate hõlpsasti kombineerida mitme veebilehe sisu ja selle ühe dokumendina välja printida.