NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX475

Canon Pixma MX475 on juhtmevaba ühenduse ja automaatse dokumendisööturiga kõik-ühes-seade, millel on printimise, skannimise, kopeerimise ja faksimise funktsioonid. Funktsioone on võimalik jagada mitme personaalarvuti ja mobiilseadme vahel.

• Kõik-ühes-seade printimis-, kopeerimis-, skannimis- ja faksimisfunktsiooniga
• Juhtmevaba ühenduvus lihtsaks jagamiseks kodus või kontoris
• Mitme dokumendi kiire töötlemine tänu 30-lehelisele automaatsele dokumendisööturile
• A4-dokumentide printimiskiirus mustvalgelt 9,7 ja värviliselt 5,5 kujutist
• Tahvelarvuti ja nutitelefoni valmidusega
• Faksifunktsioon

Kompaktne WiFi-toega kõik-ühes-seade
Pixma MX475 on juhtmevaba kõik-ühes-seade printimise, kopeerimise, skannimise ja faksimise funktsiooniga, mis sobib hästi igapäevasteks toiminguteks nii kodus kui väikeses kontoris. Seade võimaldab jagada funktsioone mitme personaalarvuti või mobiilseadme vahel. Sellel on ka kompaktne FastFront-ehitus, et lihtsustada paberi laadimist ja tindi vahetamist.

Kiire ja kvaliteetne
Canoni FINE-tinditehnoloogia tagab kiire ja suurepärase kvaliteediga printimise – alates fotodest kuni äridokumentideni. A4-formaadis printimiskiirus 9,7 mustvalget või 5,5 värvilist kujutist minutis ning A4-formaadis värvilise koopia tegemiseks kulub umbes 21 sekundit.

Säästke tindi pealt
Valikuliste XL-kassettidega saate oluliselt rohkem lehekülgi printida, samuti tuleb ka tindikassetti harvemini vahetada – ideaalne sagedaseks printimiseks – standardsete kassettidega võrreldes saate lehekülje pealt säästa kuni 50%.

Automaatne dokumendisöötur
Maksimaalset tootlikkust pakkuv täisintegreeritud 30-leheline automaatne dokumendisöötur muudab mahukate dokumentide skannimise, kopeerimise või faksimise kiireks ja lihtsaks.

Pääsupunktirežiim
Pääsupunktirežiim võimaldab teil vajaduse korral printida kaasaskantavatest seadmetest otse printerisse ka siis, kui puudub ligipääs turvalisele WiFi-võrgule.