NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX495

Ühendage pilveteenustega selle taskukohase Wi-Fi®-ga kõik-ühes seadme abil. Täiuslik koju – saate hõlpsasti printida, kopeerida, skannida ja faksida ning jagada funktsioone mitme seadme vahel, sh nutitelefonid ja tahvelarvutid.

• Taskukohane ja ruumisäästlik värviline Wi-Fi®-ga kõik-ühes seade
• Printige ja skannige hõlpsasti nutitelefone või tahvelarvuteid kasutades
• Ühendage pilveteenustega, kasutades PIXMA Cloud linki
• Printige valikulisi XL-kassette kasutades vähema raha eest rohkem
• Kiire mitme lehe skannimine, kopeerimine ja faksimine 20-lehelise automaatse dokumendisööturiga


Jagage kodus mitmekülgseid funktsioone
Nautige kulutõhusaid igapäevaseid funktsioone oma kodus mudeliga PIXMA MX495, millega saate hõlpsasti juhtmevabalt printimis-, kopeerimis-, skannimis- ja faksimisfunktsioone mitme seadme vahel jagada. Samuti on see stiilne, üliväike ja ruumisäästlik, sobides hästi mis tahes keskkonda.

Kiire ja kvaliteetne printimine
Nautige kiiret ja kvaliteetset kuni 4800 punkt/tollise eraldusvõime ja suurepäraste detailidega printimist kiirusel 8,8 pilti minutis (mustvalgelt) ja 4,4 pilti minutis (värviliselt).

Juhtmevaba ühendamine nutiseadmetega
Printige ja skannige juhtmevabalt nutitelefone ning Apple iOS-i ja Androidi toega tahvelarvuteid kasutades, sh Apple AirPrint™ hõlpsaks juhtmevabaks printimiseks iPhone®-ist, iPad®-ist või iPod Touch®-ist ilma täiendava rakenduseta.

Hankige tasuta ja lihtne rakendus
Laadige Canoni rakendus PRINT alla, et kiiresti ja lihtsalt nutitelefonidest ja tahvelarvutitest juhtmevabalt printida. Saate nutiseadmeid kasutades isegi Wi-Fi®-võrgu kaudu printida ja skannida – puudub vajadus arvutiga ühendamise või draiveri installimise järele.

Mobiilne printimine
Tänu pääsupunktirežiimile saate printida otse mobiiliseadmetest turvalise Wi-Fi®-võrguga ühendamata ja tänu Google Cloud Print™-i toele saate printida peaaegu kust iganes.

Ühendage pilveteenustega, kasutades PIXMA Cloud linki
Ühendage otse pilveteenustega, kasutades PIXMA Cloud Linki, millega saate printida fotosid vaid sekunditega Facebookist, twitterist ja veebialbumitest; printige ja skannige, kasutades populaarseid pilveteenuseid nagu Google Drive™, OneDrive ja Dropbox; ning manustage ja saatke skannitud faile/pilte otse e-posti teel – kõike seda arvutit kasutamata.*

Printige valikulisi XL-kassette kasutades vähema raha eest rohkem
Saavutage meelerahu ja säästke valikuliste XL-kassettide abil – need toodavad märgatavalt rohkem lehekülgi ning tinti peab harvemini vahetama – täiuslik ajasäästja sagedastele printijatele. Samuti säästate kuni 30% lehekülje pealt, võrreldes teiste standardsete toodetega.

Kiire mitme lehe skannimine, kopeerimine ja faksimine 20-lehelise automaatse dokumendisööturiga
Olge tootlikum tänu täielikult sisseehitatud 20-lehelisele automaatsele dokumendisööturile, mis muudab suurte dokumentide skannimise, kopeerimise või faksimise kiireks ja lihtsaks.