NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX515

Selle kõik-ühes-seadmega saab PIXMA MX515 multifunktsionaalseid võimalusi igal pool nautida. Sisseehitatud Wi-Fi-ühendus, Ethernet, paberi etteandmine automaatsööturist ja kahepoolne printimine muudavad selle kodukontori jaoks ideaalseks.

• WiFi ja Ethernet toega faksiga kõik-ühes seade
• Stiilne must välimus ja FastFront disain
• 6,2 cm TFT ekraan
• Kuni 4800 dpi, min. 2pl kvaliteet
• 30-leheline automaatsöötja
• ISO prindikiirus 9,7 kujutist/min must-valgelt, 5,5 kujutist/min värviliselt
• ISO A4 koopia: 21 sekundga
• Automaatne kahepoolne printimine
• Arvuti vahenduseta USB-mäluseadmele skannimine


Ideaalne kasutamiseks kodus või kontoris
See stiilse üleni musta disaini ja suure jõudlusega multifunktsionaal pakub teile kõike, mida kodus ja kontoris vajate. Printimise, kopeerimise, skannimise ja faksimise võimalus koos Wi-Fi- ning võrguühenduvusega võimaldavad selle multifunktsionaalse seadme just teile sobivasse kohta paigutada.

30-leheline automaatne originaalisöötja
Tänu täisintegreeritud 30-lehelisele automaatsööturile on mahukate dokumentide skannimine, kopeerimine või faksimine kiire ja lihtne. Skannimise ja kompaktseks PDF-failiks salvestamise funktsioon sobib ideaalselt dokumentide arhiveerimiseks või e-kirjaga saatmiseks ning töövoo sujuvamaks muutmiseks.

Kiirem töö
Nautige printimiskiirust 9,7 kujutist/min mustvalgena ja 5,5 kujutist/min värvilisena. 10 x 15 cm ääristeta foto printimiseks kulub umbes 46 sekundit, samas kui A4-formaadis lehekülje kopeerimine võtab kõigest 21 sekundit. Tänu kiirkäivitusele on seade praktiliselt kohe pärast sisselülitamist kasutusvalmis.

Hinna ja kvaliteedi suhe
Kui soovite veelgi säästa, võite saavutada väiksema kuluga suurema printimismahu, kasutades tõhusaid, 50% madalamat leheküljehinda pakkuvaid Canon XL tindikassette.

Kõrge kvaliteet
Canoni minimaalselt 2 pl tindipiisku kasutav FINE-tinditehnoloogia ja kuni 4800 x 1200 dpi prindilahutus pakuvad vapustavaid värve ja teravat teksti – ideaalne äridokumentide või fotode printimiseks.

Lihtne, kiire ja kompaktne
Kompaktne FastFront-süsteem tähendab, et paberit ja tindikassette on võimalik laadida printeri esiküljelt, lihtsustades selle kitsasse tööpaika mahutamist. Tänu kiirkäivitusfunktsioonile ei pea te ootama, kuni printer „soojeneb”. Seade on toite sisselülitamisel praktiliselt silmapilkselt töövalmis, võimaldades seda peaaegu kohe kasutama hakata.

Lihtne kasutada
Selge 6,2 cm TFT-ekraaniga kahefunktsiooniline paneel on varustatud kuvavahetusklahvidega, mis muudavad vajalike funktsioonide leidmise ja dokumentide eelvaatamise lihtsaks. Aja säästmiseks saate koopia säilitamise funktsiooniga juba järgmist dokumenti skannida, samal ajal kui eelmist dokumenti alles töödeldakse.

Säästke raha ja keskkonda
Vaadake, kui palju vähendate paberikulu ja CO2 kui kasutate automaatse kahepoolse printimise funktsiooni, mis prindib automaatselt paberi mõlemale poolele. Raha säästa ja väiksema kuluga printida aitavad ka tõhusad Canon XL tindikassetid, mis kestavad kauem ja pakuvad 50% madalamat leheküljehinda.

Skannimine arvuti abita
Dokumente ja fotosid on võimalik skannida arvuti abita, kasutades seadme esiküljel olevat USB-pesa. Seadme valikvarustusse kuulub ka Bluetooth-ühenduvus.

Kaugprintimine iPhone'ist või iPadist
Apple'i AirPrinti tugi võimaldab teil ühilduvast mobiilsideseadmest otse seadmesse PIXMA MX515 printida.