NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX525

Suure jõudlusega kontorikombain 30-lehelise automaatse dokumendisööturi, XL-tindivalikute, kahepoolse printimise, 6,2 cm värvilise ekraani ja WiFi/Ethernetiga. Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega.

• Suure jõudlusega kontorikombain WiFi/Etherneti ühenduvuse ja automaatse kahepoolse printimisega
• Printige XL FINE-kassette kasutades vähema raha eest rohkem
• Lihtne kasutamine 6,2 cm (2,5 tolli) värvilise TFT-ekraani ja kahefunktsioonilise paneeliga
• Internetist printimine, kasutades pilvprintimissüsteemi PIXMA Cloud Link Google Cloud Printiga
• Printige nutitelefonidest/tahvelarvutitest ja skannige neisse Apple AirPrinti tugi
• Mitme lehe kopeerimine ja skannimine 30-lehelise automaatse dokumendisööturiga
• Suurepärased väljaprindid kuni 4800 dpi ja FINE-tehnoloogiaga
• A4 printimiskiirus ISO ESAT: mustvalgelt 9,7 ja värviliselt 5,5 kujutist minutis; A4 värviline koopia umbes 21 sekundiga
• Looge PDF-faile; eraldage PDF- või JPEG-failidest teksti, kasutades tarkvara My Image Garden
• Skannige pilveteenustesse Evernote või Dropbox

Täiuslik kontorisse või koju
See suure jõudlusega kõik-ühes-seade printimis-, kopeerimis-, skannimis- ja faksimisvõimalusega on täiuslik igasse väikekontorisse või koju. WiFi- ja Etherneti-ühenduvuse abil saab seadet jagada mitme lauaarvuti vahel ning selle 6,2 cm kahefunktsioonilise paneeliga TFT-ekraani abil saate printida ka ilma arvutita.

PIXMA Cloud Link
Printige Google Docsi ja Gmaili dokumente, foto- ja PDF-manuseid peaaegu igal pool, kasutades rakendust Google Cloud Print. Koostage kalendreid ning laadige alla kirjapaberi- ja muid malle otse PIXMA Cloudist. Kasutage oma printeri kõiki funktsioone, printides otse internetist. Printige fotosid sekunditega CANON iMAGE GATEWAY-st või Google’i Picasa veebialbumitest arvutit kasutamata.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
Canoni rakendus Easy-PhotoPrint pakub võimalust igal pool kodus oma mobiiliseadmetest printida ja isegi skannida. Rakenduse Apple AirPrint toega saate printida ka fotosid, e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente otse oma Apple’i iPhone’ist, iPadist ja iPod Touchist.

Säästke tindi pealt
Printige vähema raha eest rohkem XL FINE-kassettidega, millega säästate teiste standardsete toodetega võrreldes lehe pealt kuni 50%. XL FINE-kassettidega saate printida märgatavalt rohkem lehti ja tinti peab harvemini vahetama – täiuslik regulaarseks printimiseks.

Kiire mitme lehe kopeerimine, skannimine ja faksimine
Maksimaalset tootlikkust pakkuv täisintegreeritud 30-leheline automaatne dokumendisöötur muudab mahukate dokumentide skannimise, kopeerimise või faksimise lihtsaks ja kiireks.

Kasutajasõbralik töö
Suur 6,2 cm värviline ekraan muudab valitud funktsioonide vaatamise ja piltide eelvaate kuvamise lihtsaks. Kahefunktsioonilisel paneelil on LED-valgustuse ja kahe funktsiooniga nupud. Need muudavad olenevalt valitud režiimist välimust, lihtsustades funktsioonides navigeerimist.

Kahepoolne printimine
Kahepoolne printimine vähendab kasutatava paberi hulka kuni 50% ning loob professionaalse välimisega kahepoolseid dokumente.

Kiire ja kvaliteetne printimine ning kopeerimine
FINE-kassetisüsteem min 2 pl tindipiiskade ja kuni 4800 dpi printimislahutusega tagab hea kvaliteediga detailid. Kiirete ISO ESAT A4-formaadis dokumendi printimiskiirustega (mustvalgelt 9,7 ja värviliselt 5,5 kujutist minutis) prindib see A4-formaadis värvilise koopia umbes 21 sekundiga. Täiuslik kodus või kontoris kiireks ja kvaliteetseks dokumentide ja fotode printimiseks.

Pilveteenustesse või USB-le skannimine
Saate oma dokumente hõlpsalt otse pilveteenustesse Evernote või Dropbox skannida ning nendele peaaegu igast mobiiliseadmest ligi pääseda. Esiküljel asuv USB-port laseb teil ilma arvuti vahenduseta USB-mälupulgale skannida või sellelt printida.