NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX535

Juhtmevaba pilvesüsteemiga automaatse dokumendisööturiga kõik-ühes-seade printimis-, kopeerimis-, skannimis- ja faksimisfunktsioonidega.

• Juhtmevaba kõik-ühes-seade printimis-, kopeerimis-, skannimis- ja faksimisfunktsioonidega
• Täielikult sisseehitatud 30-leheline automaatne dokumendisöötur
• Tahvelarvuti ja nutitelefoni valmidusega
• Printimine pilveteenustest
• Automaatne kahepoolne printimine
• Skannimine USB-mäluseadmele
• Faksifunktsioon


WiFi-ühendusega kõik-ühes-seade
Pixma MX535 on kõik-ühes-seadme, mis pakub kvaliteetseid printimis-, kopeerimis-, skannimis- ja faksimisfunktsioone. Jagage funktsioone mitme personaalarvuti vahel, kasutades juhtmevaba ühendust. Kompaktne FastFront-kujundus lihtsustab paberi laadimist ja tindi vahetamist.
Canoni FINE-tinditehnoloogia tagab kiire ja väga hea kvaliteediga printimise alates fotodest kuni äridokumentideni. A4-dokumentide printimiskiirus 9,7 kujutist minutis mustvalgelt või 5,5 kujutist minutis värviliselt, A4 värvilise koopia tegemiseks kulub umbes 21 sekundit ja 10 x 15 cm ääristeta foto tegemiseks umbes 46 sekundit.

Nutikas seade ja pilvprintimine
PIXMA Cloud Linkiga on võimalik printida fotosid ja dokumente pilveteenustest, nagu Evernote ja Dropbox, kasutades oma nutiseadet ja rakendust PIXMA Printing Solutions. Sama rakendusega saab nutisedmega lihtsalt printida ja skannida. Olemas on ka Apple AirPrinti ja Google Cloud Printi tugi.

Säästke raha tindilt ja paberilt
Valikuliste XL-kassettidega saate oluliselt rohkem lehekülgi printida, samuti tuleb tindikassetti harvemini vahetada, mis on ideaalne sagedaseks printimiseks – standardsete kassettidega võrreldes on sääst lehekülje pealt kuni 50%. Automaatne kahepoolne printimine vähendab kasutatava paberi hulka ja loob professionaalse välimusega kahepoolseid dokumente.

Automaatne dokumendisöötur
Täisintegreeritud 30-leheline automaatne dokumendisöötur muudab mahukate dokumentide skannimise, kopeerimise või faksimise kiireks ja lihtsaks. USB-pordiga saate salvestada skannitud dokumendid otse USB-mälupulgale.

Pääsupunktirežiim
Sisseehitatud pääsupunktirežiimiga saab see printer luua vajaduse korral võrgu, võimaldades juhtmevabalt otse printerist printida ja skannida oma nutitelefoni või tahvelarvutit kasutades ka siis, kui ligipääs turvalisele WiFi-võrgule puudub.