NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX700

See võimas keskklassi multifunktsionaalne seade toob kasutajani kiire värvitrükkimise, faksimise, paljundamise ja skaneerimise ning lisaks sellele on võimalik ka kiire fotolabori kvaliteediga piltide trükkimine otse kaameratest või mälukaartidelt. Seadmel on valik funktsioone fotode kvaliteedi parandamiseks ning võrguühilduvus.

• Värviline printer, faks, paljundusmasin ja skanner
• Prindi otse personaalarvutist, mälukaartidelt ning digikaameratest
• Otseprintimine mälukaartidelt ja PictBridge'i toetavatest kaameratest
• Super G3 faks, 40 kiirnumbrit, 100 lehekülge mälu
• Trükkimise kiirus 30 lk/min mustvalgelt ja 20 lk/min värviliselt, 10x15 cm foto trükib seade 46 sekundiga.
• 30 lehte mahutav automaatne kahepoolne dokumendisöötja
• Fotod eraldusvõimega 4800x1200 dpi
• Skaneerimise eraldusvõime kuni 2400 dpi-d
• 2 väljastusalust
• 4,5 cm diagonaaliga värviline LCD-ekraan
• Kiirkäivituse funktsioon
• 4 eraldi tindikassetti
• Automaatne pildiparandus
• Võrgukaart

Faks
Super G3 faks saadab must-valged ja värvilised dokumendid kohale vähem kui kolme sekundiga. Võimalik on salvestada kuni 40 kiirvalimisnumbrit ja seadme 100-leheküljeline mälu salvestab tindi või paberi otsa saamisel kõik sissetulevad faksid, et neid hiljem muretult välja printida. Canoni kõrgkvaliteetne tehnoloogia hoiab ära moonutatud teksti ja pildid. Selle kindlustab faksi 256 halltoon- ja 24 bitine värvirežiim.

Efektiivsus
Kasutades automaatset kahepoolset dokumendisöötjat väheneb nii faksimisele, skaneerimisele kui ka dokumentide kopeerimisele kuluv aeg ja suureneb tootlikus. Seadme kiirkäivituse funktsioon vähendab veelgi ajakulu.

Printimine ja kopeerimine
Prindi või kopeeri kvaliteetseid dokumente kuni 30 lk/min must-valgelt või 20 lk/min värviliselt.
Täiustatud tehnoloogia kindlustab suurepärase värvielamuse. Teksti ja fotode eraldamise tehnoloogia annab optimaalsed tulemused kui algdokumendis on segamini tekst ja fotod.

Skaneerimine
2400 dpi eraldusvõime võimaldab korralikke värviskaneeringuid. Skaneeri otse personaalarvutisse, e-mailile või PDF-failiks. MP Navigator EX tarkvara teeb iga töösammu lihtsaks, alates skaneeringute otsingust kuni PDF-dokumentide redigeerimiseni.

Optilist tekstituvastus tarkvara kasutades on võimalik prinditud dokument muuta ideaalselt toimivaks tekstifailiks, vajaduseta dokumenti käsitsi sisestada.

Fotoprintimine
Naudi fotolabori kvaliteediga väljatrükke, millel rikkalikud detailid ning sujuvad gradatsioonid. Tänu 2 pl tindipiiskadele on võimalik eraldusvõime 4800x1200 dpi.

10x15 cm ääristeta foto saate printida kõigest 46 sekundiga standardrežiimis. Fotosid on võimalik printida ka otse PictBridge ühilduvast foto- või videokaamerast.

Automaatne pildikorrektsioon parandab su fotosid. Rakenda automaatset punasilmavähendust, näo valgustamist ja muid funktsioone kasutades kaasasolevat pilditöötlustarkvara.

ChromaLife100 tindid tagavad ilusad, kauakestvad fotod, mis peavad vastu kuni 100 aastat.

Kasutajaliides
Kristallselge 4,5 cm diagonaaliga LCD-ekraan teeb arvutivaba trükkimise lihtsaks ja mugavaks.

Eraldi tindimahutid
Kõik 4 eraldi tindimahutit on eraldi vahetatavad. Niimoodi ei viska sa kunagi kasutamata tinti minema ning hoiad trükikulusid madalal. Tindikassett hakkab vilkuma, kui värv hakkab otsa saama või vajab vahetamist.

Ühilduvus
Ühenda see PIXMA kohtvõrku ja kõik kasutajad saavad jagada selle seadme erinevaid funktsioone, säästes aega ja raha.

Operatsioonisüsteemid
Windows ja Mac OS X operatsioonisüsteemidega ühilduv.