NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX7600

See suure jõudlusega mitmekülgne multifunktsionaalne seade aitab organisatsioonidel efektiivsemalt töötada. Seade prindib, paljundab, skannib ja faksib suure kiirusega ning kvaliteediga ja sisaldab kohtvõrgu liidest.

• Faks Super G3
• 6 eraldi tindikassetti
• 35-leheline automaatne dokumendisöötja
• Kohtvõrgu liides
• Trükikiirus 28 lk/min must-valgelt, 23 lk/min värviliselt
• Skannimise eraldusvõime 4800 dpi
• Printimise eraldusvõime 4800x1200dpi
• 4,5 cm diagonaaliga värviline LCD-ekraan
• Kiirstardi funktsioon
• Kahepoolne printimine ja paljundamine

Faksimine
Super G3 faksimodem saadab ühe lehekülje kõigest 3 sekundiga. Mugavaks töötamiseks on seadmel 8 kiirvalikuklahvi ning 100 koodvalikut. 250-leheküljeline faksimälusse salvestatakse sissetulevad dokumendid, kui seadmel on otsa saanud paber või värvaine ning seejärel saab need hiljem välja printida.

Mugav töötada
35-leheline kahepoolne automaatne dokumendisöötur võimaldab faksida, skannida ja paljundada korraga terve paki lehti. s.

Kahepoolse printimise funktsioon võimaldab luua professionaalsema välimusega dokumente ning hoida kokku paberikulude arvelt.

Seadmel on kaks eraldi paberialust, et saaksid mugavalt kasutada nii foto- kui ka tavapaberit. Kiirstardi funktsioon võimaldab kiiret ligipääsu enamikule seadme võimalustest.

Dokumentide printimine
Prindi ja paljunda dokumente must-valgelt kiirusega 28 lk/min ning värviliselt 23 lk/min. Edasiarendatud paljundamistehnoloogia tagab eriti täpse värvide reprodutseerimise

Skannimine
Eraldusvõime 4800 dpi tagab suurepärase kvaliteediga skannimise. Skanni dokumente otse arvutisse, e-posti aadressile või PDF-failiks. Tarkvara MP Navigator EX teeb seadme kasutamise lihtsaks.

Täpne tekstituvastustarkvara võimaldab muundada prinditud teksti elektrooniliseks dokumendiks.

Fotoprintimine
Silmapaistva kvaliteediga fotode printimiseks kasutatakse kõigest 1 pl tindipiisku ning eraldusvõimet 4800x1200 dpi..

10x15 cm ääristeta foto printimiseks kulub kõigest 43 sekundit. Fotosid on võimalik printida nii arvutist, mälukaartidelt kui ka PictBridge standardiga ühilduvast foto- või videokaamerast.

ChromaLife100 tindisüsteem tagab, et trükitud fotod oleksid ka aegade möödudes sama ilusate ja selgete värvidega.

Kasutajaliides
Kristallselge 4,5 cm diagonaaliga vedelkristallekraan teeb seadme kasutamise lihtsaks ka arvutit kasutamata. Pilte on võimalik enne printimist vaadata, valida ja redigeerida

Eraldi tindikassetid
Kõik 6 tindikassetti saab eraldi vahetada ning niimoodi hoida ära tindi raiskamine. Trükipea küljes olevad valgusdioodid annavad vilkudes märku, kui värv on otsa lõppemas või vajab vahetamist.

Ühenduvus
Sellel PIXMA-l on integreeritud võrguliides ning seega saavad kõik kohtvõrgu kasutajad lisaks paljundamisele ka faksida, printida, skannida.

Operatsioonisüsteemid
Seade ühildub nii Windows kui ka MacOS operatsioonisüsteemidega.