NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX860

PIXMA MX860 on WiFi ja Ethernet toega suure jõudlusega multifunktsionaalne tindiseade, mis ühendab endas kiire kontoriseadme kvaliteetse fotoprinteriga.

• Multifunktsionaalne tindiseade: printer, skanner, paljundusmasin ja faks
•WiFi & Ethernet tugi
•Laserseadmega võrdne kiirus 8,4/5,6 lk/min (must-valgelt/värviliselt)
•35-leheline kahepoolne originaalisöötur
•5 tindikassetti
•9600dpi eraldusvõime ja 1pl suurused tindipiisad
•ChromaLife100+ tindisüsteem
•2,5” värviline TFT-ekraan


Kõik-ühes tindiseade
Skanni kujutisi eraldusvõimega kuni 2400x4800dpi'd. Seadme kõrge lahutusvõime säilitab originaaldokumendi teksti, graafika ja piltide kõik detailid ja tõetruud värvid trükisel. Kasutades komplektis olevat tarkvara, on dokumentide säilitamine, teisendamine ja redigeerimine väga lihtne.

Kiire faksimine
Super G3 33.6kbps'ine faks on kiire ja usaldusväärne. MX860 abil on võimalik faksida dokumendid otse personaalarvutist, hoiate kokku aega ja raha, sest kaob vajadus saadetavad dokumendid eelnevalt printida. Seadme 250-leheküljeline mälu salvestab tindi või paberi otsa saamisel kõik sissetulevad faksid, et neid hiljem muretult välja printida.

WiFi & Ethernet tugi
WiFi liidese abil on võimalik printida otse personaalarvutist, võrgukaablit kasutamata. Tänu seadme Ethernet toele on dokumentide üle võrgu jagamine kiire ja muretu.

Laserseadmega võrdne kiirus
MX860 väljastab trükiseid kiirusega 8,4lk/min must-valgelt ja 5,6lk/min värviliselt. MX860 laserseadmega võrreldav kiirus pakub kõrget tootlikust taskukohase hinnaga.

35-leheline kahepoolne originaalisöötur
Skanni, paljunda või faksi automaatselt kahepoolseid dokumente seadme kahepoolset originaalisööturit kasutades.

5 eraldi tindikassetti
PIXMA MX860'l on 5 eraldi vahetatavat tindikassetti. Kõik kassetid on eraldi vahetatavad, seetõttu hoiate kokku kuludelt ja kassetid kasutatakse ära maksimaalselt.

9600dpi'ne eraldusvõime ja 1pl suurused tindipiisad
Canon'i FINE tindipea koos 1pl suuruste tindipiiskadega ja seadme 9600dpi'ne eraldusvõime tagab fotolabori kvaliteediga trükised ja täpse tulemuse. Lisavarustuses oleva BU-30 Bluetooth adapteriga saad trükkida ükskõik millisest Bluetooth'iga seadmest. Printeri PictBridge toe ja mälukaardipesade abil on võimalik printida otse mälukaardilt või digitaalkaamerast.

ChromaLife100+ tindisüsteem
ChromaLife100+ tindid tagavad ilusad, kauakestvad fotod, mis peavad vastu kuni 300 aastat.

Selge 6,2cm värviline TFT-ekraan
Seadme erk värviline TFT-ekraan tagab menüüde loetavuse ja on ideaalne mälukaardil olevate piltide eelvaateks.

Komplektis tarkvara
Canon MP Navigator EX tarkvara teeb skannitud dokumentide haldamise imelihtsaks. Easy-PhotoPrint EX tarkvara pakub laia valiku erinevaid pildiparendusfunktsioone, nagu automaatne punasilmsusevähendamise ja fotoparendus.