NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX870

PIXMA MX870 on 35-lehelise automaatse originaalisööturiga kõik-ühes seade, millel on Wi-Fi/Ethernet tugi ning prindi, paljundus, skannimis ja faksi funktsioonid.

• Multifunktsionaalne tindiseade: printer, skanner, paljundusmasin ja faks
• WiFi & Ethernet tugi
• Super G3 faks
• 35-leheline originaalisöötur
• 5 tindikassetti
• Mälukaardipesad ja 6,2 cm TFT-ekraan
• Laserseadmega võrdne kiirus 9,4/6,1 ipm (must-valgelt/värviliselt)
• Ääristeta foto ligikaudu 39 sekundiga
• ChromaLife100+ tindisüsteem


Jagage neli-ühes piiranguteta funktsioonalsust
Prindi, skanni, paljunda ja faksi ükskõik kust, kontorist või kodust Wi-Fi ja Ethernet ühendusega. Selle võrguühendusega kõik-ühes seadme abil on materjali jagamine üle võrgu mugav ning pole vaja kasutada kohmakaid ühenduskaableid.

Kiire faksimine
Super G3 33.6kbps'ine faks on kiire ja usaldusväärne. Sissetulevaid fakse on võimalik salvestada sisemisele mälule ning seejärel mälukaardile või USB-mälupulgale, nii saab dokumente välja printimata vaadata ja arhiveerida

Kiire dokumentide käsitlemine
Skanni, paljunda või faksi automaatselt suuri kahepoolseid dokumente kiirelt ning tõhusalt. Sisseehitatud 35-leheline kahepoolne automaatne originaalisöötur saab sellega muretult hakkama. Skannitud dokumentide salvestamine kompaktseteks PDF-failideks on ideaalne dokumentide salvestamiseks või saatmiseks e-mailile. Automaatse kahepoolse, 2-suunalise paberisöödu ja iseavaneva alus kindlustavad kasutusmugavuse ja mitmekülgse kasutuse.

5 eraldi tindikassetti
PIXMA MX870'l on 5 eraldi vahetatavat tindikassetti. Kõik kassetid on eraldi vahetatavad, seetõttu hoiate kokku kuludelt ja kassetid kasutatakse ära maksimaalselt.

Fotolabori kvaliteet
Tänu Canoni FINE-tehnoloogia, 1pl suurustele tindipiiskadele ja lahutusvõimele kuni 9600x2400dpi'd saavutate suurepärase kvaliteedi ja silmapaistva detailsusega trükised. PIXMA MX870 trükib ääristeta 10x15 cm foto kõigest 39 sekundiga.

Selge 6,2cm värviline TFT-ekraan
Seadme erk värviline TFT-ekraan tagab menüüde loetavuse ja on ideaalne mälukaardil olevate piltide eelvaateks.

Realistlikud trükikiirused
Canon kasutab levinud ISO-standardit prindikiiruse mõõtmisel, see näitab printeri tegelikku prindikiirust ning seetõttu on sobiva PIXMA printeri valimine imelihtne. PIXMA MX870 trükib ühevärviliselt 9,4 tolli/min ja värviliselt 6,1 tolli/min.

Nutikas ja paindlik tarkvara
Auto Document Fix tarkvara tagab suurepärase kvaliteediga ning lihtsasti loetava teksti isegi värviliste dokumentide puhul. Auto Photo Fix II parandab laia hulga kujutistel tavaliselt esinevaid vigu.

Kauakestvad, ilusad fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab kauakestvad ning ilusad fotod. Kombinatsioon PIXMA MX870'st, originaalsest Canoni paberist ja tintidest kindlustab kõikide mälestuste säilitamise paberil mitmeks eluajaks.