NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX895

Kõik-ühes printer PIXMA MX895 võimaldab saada kõrgeima kvaliteediga dokumendi- ja fotoprindid. See võrguühenduse ja Wi-Fi-ga seade pakub ka kahepoolse printimise, paljundamise, faksi- ja skannivõimalust.

• Faksi, Wi-Fi ja Ethernetiga multifunktsionaal
• Stiilne must korpus
• 7,5 cm TFT-ekraan ja kahefunktsiooniline paneel
• 35-leheline kahepoolne automaatsöötur
• ISO ESAT kiirused: mustvalgelt 12,5 ja värviliselt 9,3 kujutist minutis
• Pilvprintimissüsteem PIXMA Cloud Link
• Automaatne kahepoolne printimine
• ISO A4 kopeerimine: 14 sekundit
• Ilma arvuti vahenduseta USB-mälupulgale skannimine

Täiuslik valik koju või kontorisse
Seda kõik-ühes stiilset musta võrguvalmis seadet saavad kõik jagada. Wi-Fi ja Etherneti-ühilduvus võimaldavad printida, skannida, kopeerida ja faksida ükskõik millisest paigast kodus või kontoris. Apple AirPrinti tugi võimaldab vahetult iPadist või iPhone'ist printida.

Kiire dokumendihaldus
Skannige, kopeerige või faksige suuri kahepoolseid dokumente automaatselt, kasutades 35-lehelist sisseehitatud kahepoolset automaatset dokumendisööturit (DADF). Skannimine ja kompaktseks PDF-failiks salvestamine sobib suurepäraselt arhiveerimiseks või e-kirjaga saatmiseks.

Kõrge kvaliteet, kiire töö
Canoni FINE-tehnoloogia minimaalselt 1 pl tindipiiskadega pakub kuni 9600 dpi prindiresolutsiooni, mis annab hämmastavalt üksikasjalikud värvifotod ja -kujutised. Suurepärane printimiskiirus: mustvalgelt 12,5 ja värviliselt 9,3 kujutist minutis. Fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm ääristeta foto printimiseks kulub umbes 20 sekundit, samas kui A4-formaadis lehekülje kopeerimine võtab kõigest 14 sekundit. Tänu kiirkäivitusele on seade tööks valmis praktiliselt kohe pärast sisselülitamist.

Lihtne kasutada
Suur 7,5 cm värviline ekraan muudab valitud funktsioonide vaatamise ja piltide eelvaate kuvamise lihtsaks. Kahefunktsioonilisel paneelil on LED-valgustuse ja kahe funktsiooniga nupud. Need nupud muutuvad olenevalt valitud režiimist, vähendades reaalsete nuppude arvu tootel.

Soodsad eraldiseisvad tindimahutid
Raha säästmiseks on printeril PIXMA MX895 viis eraldiseisvat tindimahutit. Kui värv saab otsa, on vaja vahetada ainult vastavat mahutit.

Pilvprintimise-valmidusega
Pilvprintimissüsteem PIXMA Cloud Link võimaldab teil printeri kaudu veebikeskkondades CANON iMAGE GATEWAY ja Google Picasa olevatest albumitest oma lemmikfotosid sirvida ja printida. Samuti saate kasutada arvuti abita kalendri-, kirjapaberi- ja muid malle või printida funktsiooni Google Cloud Print [1] abil peaaegu kõikjalt.

Mõelge keskkonnasõbralikult ja säästke
Vaadake, kui palju paberit ja CO2 säästate, kui kasutate automaatse kahepoolse printimise funktsiooni, mis prindib automaatselt paberi mõlemale poolele.

Skannimine arvuti abita
Kasutades esiküljel olevat USB- ja mälukaardiporti, saate dokumente otse, ilma arvuti vahenduseta salvestada.

[1] Google Cloud Print on saadaval alates aprillist 2012.