NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA MX925

Võimas ja tootlik 5 tindimahutiga kõik-ühes-seade XL- ja XXL-tindivalikute, WiFi, Etherneti ning 35-lehelise kahepoolse automaatse dokumendisööturiga. Täiustatud prindimaterjal 250-lehelise paberisalve, kahepoolse printimise ja kettale printimise valikutega.

• Võimas ja tootlik kontorikombain
• 35-leheline kahepoolne automaatne dokumendisöötur skannimiseks, kopeerimiseksja faksimiseks
• Suurepärased väljaprindid, kasutades 5 eraldiseisvat tindisüsteemi valikuliste XL-tindimahutitega
• Printige kuni 1000 mustvalget lehekülge valikulise XXL mustvalge tindiga
• Mugav suure jõudlusega 250-leheline paberisalv
• Suur kasutajasõbralik 7,5 cm (3,0 tolli) värviline TFT-ekraan kahefunktsioonilise paneeliga
• Kiire printimine tänu A4 ISO ESAT printimiskiirusele: mustvalgelt 15 ja värviliselt 10 kujutist minutis
• Printige nutitelefonidest/tahvelarvutitest ja skannige neisse Apple AirPrinti tugi
• Google Cloud Printi tugi ja internetist printimine pilvprintimissüsteemiga PIXMA Cloud Link
• Täiustatud prindimaterjali käsitlus kettale printimise ja kahepoolse printimise võimalustega

Võimas ja tootlik kõik-ühes-seade
See tippkvaliteediga võrguvalmidusega kõik-ühes-seade pakub suurt tootlikkust, mida kõik saavad jagada. WiFi- ja Etherneti-ühenduvus lasevad teil printida, skannida, kopeerida ja faksida peaaegu igalt poolt kontoris või kodus. Apple AirPrinti tugi võimaldab vahetult iPadist või iPhone'ist printida.

Täiustatud prindimaterjali haldus
Skannige, kopeerige või faksige mahukaid kahepoolseid dokumente automaatselt, kasutades täielikult sisseehitatud 35-lehelist kahepoolset automaatset dokumendisööturit. Suure jõudlusega 250-lehelise salve abil kulutate vähem aega paberi laadimisele ning automaatne kahepoolne printimine vähendab kasutatava paberi hulka. Esiküljel asuvad kaks paberikassetti lasevad teil mugavalt samal ajal kahte prindimaterjali laadida ning kettale printimise funktsiooni kasutades saate printida otse prinditavatele ketastele.

Soodsad eraldiseisvad tindimahutid
Raha säästmiseks on sellel kõik-ühes-seadmel 5 eraldiseisvat tindimahutit, seega peate vahetama ainult otsa saanud värvi, mistõttu on printimine tõhusam. Valikulised ökonoomsed XL- ja XXL-tindid lasevad printida rohkem lehti kui tavalised tindid, mistõttu tuleb neid harvemini vahetada – täiuslik, kui prindite palju. XXL-kassett prindib kuni 1000 lehekülge.

Kõrge kvaliteet, kiire töö
Canoni FINE-tehnoloogia minimaalselt 1 pl tindipiiskadega pakub kuni 9600 dpi prindiresolutsiooni, mis annab hämmastavalt üksikasjalikud värvifotod ja -kujutised. Nautige suurepärast printimiskiirust: mustvalgelt 15 ja värviliselt 10 kujutist minutis. Printige fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm ääristeta foto umbes 21 sekundiga või kopeerige A4-formaadis lehekülg vaid 12 sekundiga.

PIXMA Cloud Link
Printige Google Docsi ja Gmaili dokumente, foto- ja PDF-manuseid peaaegu igal pool, kasutades rakendust Google Cloud Print. Koostage kalendreid ning laadige alla kirjapaberi- ja muid malle otse PIXMA Cloudist. Võtke oma printerist viimast, printides otse internetist. Printige fotosid sekunditega CANON iMAGE GATEWAY-st või Google’i Picasa veebialbumitest ilma arvutit kasutamata.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
Canoni rakendus Easy-PhotoPrint pakub võimalust igal pool kontoris oma mobiiliseadmetest printida ja isegi skannida. Rakenduse Apple AirPrint toega saate printida ka fotosid, e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente otse oma iPhone’ist, iPadist ja iPod Touchist.

Kasutajasõbralik töö
Suur 7,5 cm värviline ekraan muudab valitud funktsioonide vaatamise ja piltide eelvaate kuvamise lihtsaks. Kahefunktsioonilisel paneelil on LED-valgustuse ja kahe funktsiooniga nupud. Need nupud muudavad olenevalt valitud režiimist välimust, lihtsustades funktsioonides navigeerimist.