NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA PRO-1

Canon PIXMA Pro-1 fotoprinter trükib kuni A3+ formaadis kvaliteetseid ja vastupidavaid trükiseid erinevatele materjalidele. See 12 tindiga printer on ideaalne tööriist professionaalsele fotograafile, mis prindib Canoni digipeegelkaameraga jäädvustatud pilte just sellisena, nagu neid ette kujutasid.

• Uue kvaliteeditasemega A3+ fotoprinter
• Uuenduslik 12 tindi süsteem
• Profikvaliteediga värvilised ja mustvalged prindid
• Ühetaoline kvaliteetne läige Chroma Optimizeri abil
• A3+ foto vähem kui 3 minutiga
• Väga vastupidavad ja muutumatud fotod
• Mahukad tindikassetid
• Suur valik toetatavaid prindimaterjale

Fotolabori kvaliteediga printimine proffidele
PIXMA PRO-1 teeb nii värviliselt kui mustvalgelt kuni A3+ formaadis profikvaliteediga kaubanduslikke väljatrükke. Suure tootmisvõimsuse tõttu sobib see suurepäraselt fotostuudiotesse ja näitusmüükide tarbeks.

Uuenduslik 12 tindi süsteem
Ainulaadne 12 tindiga süsteem, mis laiendab oluliselt värviskaalat ja milles on kasutusel uus täiuslikult ühtlast klantsi ja selgeid sügavaid musti toone andev värvioptimeerimisfunktsioon, tagab professionaalse pildikvaliteedi. Uue põlvkonna LUCIA pigmenttintidega printimisel tulevad pildid erakordselt hea kvaliteediga, mistõttu saab neid kindlustundega müüa või esitleda.

Suurepärased mustvalged prindid
Printige suurepäraseid klassikalisi mustvalgeid pilte: viie eraldiseisva monokroomse tindiga saavutate ilusad neutraalsed fotoprindid, mille detailsus, sujuvad värviüleminekud ja punktitihedus meenutavad traditsioonilisi pimikus ilmutatud fotosid.

Erakordne pildikvaliteet
Pildisüsteem Optimum Image Generating System analüüsib foto värve ning arvutab täpselt välja tintide optimaalse kombinatsiooni ja tindipiiskade suuruse. Seejärel paigutab FINE printeripea need täpselt paberile ja tulemuseks on hämmastavalt realistlik pildikvaliteet.

Tootmiseks sobiv töökiirus
Galeriikvaliteediga A3+ foto prinditakse umbes 2 minuti ja 55 sekundiga, kusjuures suured väljaspool prindikelku paiknevad tindikassetid võimaldavad pikka aega tinte uuendamata printida. Tindipiiskade suuruse reaalajas juhtimine stabiliseerib prinditavaid värve ja tindi tihedust, tagades koopiate ühetaolisuse. Võrgukaabli abil saab seadme PIXMA PRO-1 lihtsalt võrku ühendada.

Paljude erinevate prindimaterjalide tugi
PIXMA PRO-1 toetab erinevaid Canoni ja teiste tootjate prindimaterjale mõõtmetega 10 x 15 cm kuni A3+ ning eriotstarbelise käsitsisööduava kaudu saab kasutada ka 356 mm (14 tolli) laiu ja paksemaid prindimaterjale. Võite kasutada läikivat, poolläikivat, matti või kunstipaberit ja olla alati kindel, et tulemus on iga galerii vääriline.

Kiire töövoog ja professionaalne kvaliteedikontroll
Printimisprogramm Easy-PhotoPrint Pro ühildub sujuvalt programmidega Adobe Photoshop® ja Canon Digital Photo Professional ning võimaldab ühest kohast erinevaid pilte printida ja kõiki printimissätteid muuta. Taustvalguse korrektsiooniga saate prinditavate piltide värvigammat kohandada automaatselt vastavalt valgusele, milles pilti esitletakse. Programmiga Color Management Tool Pro saate luua uusi ICC profiile mõne X-Rite'i värvihaldusvahendi (muuhulgas ColorMunki) jaoks, et tagada prinditud piltide optimaalne kvaliteet.