NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA PRO-10

Canon Pixma Pro-10 fotoprinter trükib kuni A3+ formaadis kvaliteetseid ja vastupidavaid trükiseid paljudele erinevatele materjalidele. See 10 tindimahutiga printer võimaldab esmaklassilisi ning professionaalseid värvilisi ja mustvalgeid väljatrükke ning sobib seetõttu ideaalselt näituse saalidele või müügiks väljatrükke tegevatele fotograafidele. Tänu WiFi- ja kohtvõrguühendusele on see sobilik ka kodus töötavatele fotograafidele või väikestele fotostuudiotele. Lisaks võimaldab Canon Easy-PhotoPrint või Apple AirPrint rakendus mugavalt fotosid otse nutitelefonist või tahvelarvutist printida.

• Näitusekvaliteediga A3+ formaadis fotoprinter
• 10 pigmendipõhise tindiga süsteem
• Profikvaliteediga värvilised ja mustvalged väljatrükid
• Ühtlane kvaliteetne läige ja sügavmustad toonid
• Esmaklassilise kestvusega pildid
• Printimise lisandmoodul muudab töövoo sujuvaks
• Suur valik toetatavaid prindimaterjale
• Suurepärane ühilduvus


Näituse tasemel kvaliteediga fotod
10 tindi süsteemiga PIXMA PRO-10 võimaldab printida suurepäraseid profikvaliteediga fotosid mõõtmetega 10 × 15 cm kuni A3+ või isegi laiusega 35 cm (14 tolli). See sobib ideaalselt näituste jaoks või müügiks väljatrükke tegevatele fotograafidele.

Profitasemel värvid
LUCIA pigmendipõhised tindid pakuvad võimsaid ja inspireerivaid tulemusi, tagades piltide hämmastava ühtsuse ja kestvuse. 10 tindiga süsteem võimaldab esitada pilte loomutruu laia värvigamma ning detailsusega.

Rabavad mustvalged väljatrükid
Printeril PIXMA PRO-10 on kolm eraldi halltoontinti, mis annavad mustvalgetele väljatrükkidele sujuvad tooniüleminekud. Mattmust ja fotomust tint on alati printimiseks valmis, et läikiva ja mati fotopaberi vahetamisel tint raisku ei läheks.

Ühtlane läige
Läikiva ja poolläikiva paberi prinditud aladele kantakse läbipaistvat tinti Chroma Optimizer, mis parandab mustade toonide sügavust, laiendab värvigammat ja annab prinditud fotodele lõpliku ühtlase läikviimistluse.

Kvaliteet ja kiirus
Printeril PIXMA PRO-10 on FINE-tehnoloogiaga prindipea, mille 4 pl tindipiisad annavad tulemuseks 4800 dpi lahutusega detailsed ja teralisuseta fotod. Ääristega A3+ formaadis galeriikvaliteediga värvilise või mustvalge väljatrüki printimiseks kulub vähem kui neli minutit.

Sujuv töövoog
Uus lisandmoodul Print Studio Pro muudab profiprintimise töövoo kiireks ja sujuvaks. See kõigi populaarsete fototöötlusprogrammidega ühilduv printimise lisandmoodul koondab kõik printimisseaded ühte lihtsasse menüüsse.

Värvisobitus
Canoni uus PRO-režiim (printeridraiveri värviprofiil) aitab tagada prinditud värvide täpse vastavuse ekraanil kuvatavatele. Veelgi parema värvitäpsuse saavutamieks võite luua ainulaadsed ICC-profiilid või isegi printerit täppishäälestada, kasutades selleks programmi Canon Colour Management Tool Pro.

Paberivalik
Võite valida printimiseks täpselt soovitud tüübi ja suurusega paberi. Printer toetab Canoni fotopabereid; lisaks võite alla laadida ja kasutada tuntud tootjate, näiteks Hahnemühle, Ilfordi ja Cansoni paberite jaoks loodud Canoni ICC-profiile.

Ühenduvus
Tänu WiFi- ja kohtvõrguühendusele saate printeri ükskõik kuhu paigutada – see sobib suurepäraselt kodus töötavatele fotograafidele või väikestele fotostuudiotele. Rakendustega Canon Easy-PhotoPrint või Apple AirPrint saate fotosid otse nutitelefonist või tahvelarvutist printida.